Bu sezona yazık oldu ya o kadar çok hata yaptık ki , sadece bir tanesini yapmamış olsaydık güle oynaya şampiyonluk kutluyorduk şimdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyse iyi tarafından bakarsak 2.lik geldi, zaten bjk şampiyon gözüyle bakıyoduk çok ümit bağlamaya gerek yok.

Olursak tabi ki bunun efsane espirileri döner senelerce, ama olamazsak zaten alıştırdık kendimizi

IMG_2219.webp

Tinercilerden zehirli ok Show :asd:

Bu sezon şampiyon olursak bunu çerçeveletip odama asarım

Haftasonu için tek umudum bu iki cenabet arkadaş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şahsen ben haftalar önce umudu kesmiştim ama 2 sıgır rakibimiz tahminimden dahada malmış tinerciler sampiyon olsa bile büyük rezil oldular

Herkes modu açmış ama sahada izlediğimiz takımın şampiyon olması bence hala çok zor. Malatya’ya bırak fark atmayı yenmemiz bile kolay olmayacak.
Bence bjk’ye son hafta averaj yaptırırlar. Bu maçı bjk’ye veremediler çünkü fb’nin hala şansı vardı. Zaten fb potaya girdiği günden beri bjk’ye geçilen kıyaklar bitti ve ardarda puan kaybetti. Ama haftaya averaj yaptırırlar.

Diyelimki ikimizde yeniyoruz, biz Beşiktaştan 3 tane fazla gol atarsak şampiyonuz. 2 tane fazla atarsak bjk şampiyon. Çünkü aramızda oynanan 2-0 alehimize ve 3-1 bizim lehimize bitti, bu durumda bjk 4-3 önde oluyor.
Hayır Beşiktaş'tan 3 fazla gol atarsak değil 3 farkla kazanırsak. Beşiktaş'ın maçı 5-4 bitsin isterse biz 4-0 yenersek onların önüne geçiyoruz.

Rakip 10 kişi kalırsa bu farkı kapatabiliriz. Bu iş için en uygun adam sol bek Karim Hafez. Çok çabuk sinirleniyor sağ kanattan bol bol üstüne gitmek lazım bu adamın bize çıkış yolu olabilir.

Bu maçında sonunu getiremedik, 2-0 da kalmıştı galiba

Hiç bir takıma 6 üstü gol atamadık yıllardır, zaten malatya sağlam takım denizli'ye göre. Hatay ciddi anlamda ligin kaderi ile oynadı. 7-0'lık hiç bir fark yok takımların arasında, allahından bulsunlar.

Karabüğe 7 atmıştık sanki

2018'de 7 atmışız evet o gözümden kaçmış.

Umarım son maç herkes almanların bilincinde olur kıçından ter damlaları akana kadar koşar.

Bizim ruh hastaları 2 atar sonra top çevirir,hala güvenmiyorum takıma. Averaj falan hiç takip etmiyorum yeter ki kazanalım izmirde beraberlik çıksın

İrfan Buz'u da hiç sevmem bize ters geliyor sanki

Maçın her saniyesini 0-0 imiş gibi oynamak lazım. Her top değerli. Degaji bile verimli kullanmak lazım.

Bu maç için, teknik ekip+Arda+Muslera bütün oyuncular ile tek tek özel ilgilenip hirslandirmasi lazım.

Tek maç, 90 dakika, evindesin, geriden gelip avantajı yakalamışsın, morallisin. Malatya'nın bir derdi yok, düşme korkusu yok, Avrupa kupası şansı yok.

Rakibin (BJK) inanılmaz bir avantajı 5 günde kaybetmiş, koridorda kavgalar etmiş, eli ayağı dolaşmış, rakibi de deplasmanda Göztepe.

Büyük avantajliyiz, büyük.

Olmazsa da canları sağolsun ama gerçekten son 90 dakika ve ipler elimizde.

Uzun zamandır yazmıyordum ama bu maç ilk 20 dk çok önemli 2 farka ulaşırsak diğer taraf yangın yerine döner sezon başından beri ilk yarıları en etkili oynayan takımız bir zahmet şu maçta da farkı yaratalım elindeki oyuncu kalitesi bir zahmet çıksın final yapsın parola belli 90 dk pres ve boğucu futbol istediğimiz skoru anca öyle alırız

Ayrıca Göztepe Beşiktaş'ı hiçbir zaman sevmedi ellerinden geleni de yaparlar Beşiktaş defansı sakar ve yavaş kalıyor Göztepe hücum oyuncuları hızlı her sonuç çıkabilir

Şu saatten sonra şöyle olsa böyle olsa geçmiş maçları bırakın 90 dk var karşında Beşiktaş'la oynayacak olsan 3 fark atman gerekse atacaksın adamlar bütün morallerini kaybetmiş ayakları titriyor golcü oyuncuları yok skor bulamıyorlar sense çıkıp şovunu yapacaksın son maçta olsa final nasıl oynanır göstereceksin

Herkes modu açmış ama sahada izlediğimiz takımın şampiyon olması bence hala çok zor. Malatya’ya bırak fark atmayı yenmemiz bile kolay olmayacak.
Bence bjk’ye son hafta averaj yaptırırlar. Bu maçı bjk’ye veremediler çünkü fb’nin hala şansı vardı. Zaten fb potaya girdiği günden beri bjk’ye geçilen kıyaklar bitti ve ardarda puan kaybetti. Ama haftaya averaj yaptırırlar.
Hala varlar?

Geri
Üst Alt