Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.377
- 43.171
- 3.748
Aynen ya sahuru da yaptım hala uyku yokSabah iş var hala uyuyamıyorum ulan Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ya sahuru da yaptım hala uyku yokSabah iş var hala uyuyamıyorum ulan Galatasaray
arkadan gelen avantajlı olsa playof son macında kendi seyircisi önünde fb kazanırdı.4 hafta önce bugün ki senaryoyu söylesek herkes kabul ederdi Beşiktaş +6 puan, Fener +3 puan önümüzdeydi şimdi kafa kafayayız kim daha çok stresli kim daha rahat oynayacak cumartesi görecez arkadan gelen takım her zaman avantajlıdır bu final maçında takımın başında kim olsun desek herkes Fatih hoca der o da takımın başında bırakın hoca hazırlasın eldekilerin bir çoğu büyük yıldız son kez şovlarını yapsınlar.
O sezon daha farklı biz sezon boyunca mental olarak şampiyonluğu alacağımıza inanıyorduk çok da iyi futbol oynuyorduk çıktık çatır çatır skoru alıp şampiyon olduk. Bu farklı adamlar Abu maddiyat yüzünden oynamıyor, Ljajic formdayken sakatlandı, Defans ve kalecileri eski performansı yok bence inanılmaz panik durumdalar panik olmasalar bize 1 farkla yenilip karagümrük bugün yener şampiyonluklarını ilan ederlerdi ama yapamadılar Göztepe maçlarıda rahat geçmez kulakları bizde olacakarkadan gelen avantajlı olsa playof son macında kendi seyircisi önünde fb kazanırdı.
mental bir maça cıkacağız kafası saglam cıkan ligi alır.
Beşiktaş 2 fark yemeseydi, bugün karagümrük yenselerdi mesela onlarda şampiyon olmuştuk rahat rahat diyorlardırulan kafamda 50 tane senaryo döndü saatlerdir. bjk ye 1 gol daha atsaydık, akbaba o penaltıyı atsaydı, hatay 7 tane yemeseydi. düşüne düşüne bi hal oldum
orası öyle de averajla gerilerinde olmak çok kötü bugün lider olabilirdik eğer hatay 7 yemeseydi.Beşiktaş 2 fark yemeseydi, bugün karagümrük yenselerdi mesela onlarda şampiyon olmuştuk rahat rahat diyorlardır
Ghezzal,rossier ceza alırsa averaja kalmadan şampiyon olur gibiyiz . Ayrıca ipler bizim elimizde eşekler ne atıyorsa 3 fazlası şampiyonluk getiriyor . Aylardan Mayıs , hocamız Fatih Terim , son zamanların en büyük final maçı . Biz şampiyon olacağız!
Şu an takım geçmişe değil geleceğe bakıyordur kaldı ki bizde geçmişe değil geleceğe bakmalıyız bundan sonrası +3 gol şampiyon yapıyor 1 atarlarsa 4, 2 atarlarsa 5, 3 atarlarsa 6 en azından ipler onların elinde olduğu kadar bizim de elimizde kaldı ki Göztepe ters takım kimi zaman arkada boşlukları çok iyi değerlendiriyor beşiktaşın kazanacağını kim biliyor ki bugün herkes beraberlik bile iyi derken adamlar galibiyet çıkardı.orası öyle de averajla gerilerinde olmak çok kötü bugün lider olabilirdik eğer hatay 7 yemeseydi.
Aynen öyle o sıcaklığı ensede hissettiler artık .Psikolojik olarak berbat haldeler. Sergen dahil. Ceza almasalar bile bu ruh haliyle çok zor işleri.
Rosier maçtan sonra zırladı. İçeride ortalığı birbirine katmış. Çöktüler gibi.Aynen öyle o sıcaklığı ensede hissettiler artık .
Feghouli sürprizi bekliyorum...
---------------Muslera----------------
Yedlin----Donk----Marcao---Sarachi
---------------Taylan----------------
Babel--Feghouli--Gedson--Onyekuru
-------------Mohammed--------------