Şu saatten sonra şöyle olsaydı böyle olsaydı demeye gerek yok. Beşiktaş'ı 4-1 yenseydik belki Beşiktaşta kendi evinde mağlup olmayacaktı bunu kimse bilemez. Dün 2.lik hesabı yaparken şimdi potadayız geçmişe takılmayıp son 90 dkyı Bayern Münih gibi oynayayıp işi bitireceksin.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence hoca motive eder skorer ve gole katkı yapabilir oyun zekası da katar eğer fizik durumu yerindeyse böyle maçları oynamayı sever

Bir cacik olmaz maalesef bu saatten sonra.. Maalesef diyorum ama tabi hoca yakindan goruyor. Bizimkisi yorum. Ama umudum yok. Sene sonu ayrilik zaten.

Şu saatten sonra şöyle olsaydı böyle olsaydı demeye gerek yok. Beşiktaş'ı 4-1 yenseydik belki Beşiktaşta kendi evinde mağlup olmayacaktı bunu kimse bilemez. Dün 2.lik hesabı yaparken şimdi potadayız geçmişe takılmayıp son 90 dkyı Bayern Münih gibi oynayayıp işi bitireceksin.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olay işte bu kadar basit adamlar stres yapacağına bizden bazıları stres yapıyor geçmişe takılı kalmayın şu olsa bu olsa diye çıkıp çatır çatır oynayıp şampiyonluğu +3 golle alabiliyorsun bu fırsat gelmiş bundan sonrası takımda bitecek

İşin garibi kadro ne olacak? Bizim hıyarların hepsi gol potansiyeli olan topçular ama kazmalıkları tutunca da tam tutuyor. Hocaya allah yardım etsin

Rehavete kapilmiyoruz! Ipler halen bjknin elinde. Acikcasi fbnin bile sansi var daha. Sampiyon olma ihtimalimiz 30-40% olarak görüyorum. Takima halen güvenemiyorum. Dün oyuna giren Recep 1 dakika icinde karsi karsiya kalip gol atti. O golü yemeseydik daha da farkli konusuyor olacaktik. Ilk yarida net 2-3 pozisyon verdik Muslera kurtardi. Onun disinda 9-10 atacagimiz macta 4 attik. Düsündürücü. Bu seviyede öyle bireysel hatalara yer verirsen kendini 3. sirada bile bulabilirsin. He Hocanin kaos yönetimi? Ortada. Cok kizdik ettik ama adam buralara kadar getirdi ve cogumuzu utandirdi. Yine de temkinli olalim. Buldugumuzu atmaliyiz verdigimizi yememeliyiz. Umutlandik mi? Biraz :emrah:

Şampiyonluk Şarkısı düşmesin dillerden !!!

Rehavete kapilmiyoruz! Ipler halen bjknin elinde. Acikcasi fbnin bile sansi var daha. Sampiyon olma ihtimalimiz 30-40% olarak görüyorum. Takima halen güvenemiyorum. Dün oyuna giren Recep 1 dakika icinde karsi karsiya kalip gol atti. O golü yemeseydik daha da farkli konusuyor olacaktik. Ilk yarida net 2-3 pozisyon verdik Muslera kurtardi. Onun disinda 9-10 atacagimiz macta 4 attik. Düsündürücü. Bu seviyede öyle bireysel hatalara yer verirsen kendini 3. sirada bile bulabilirsin. He Hocanin kaos yönetimi? Ortada. Cok kizdik ettik ama adam buralara kadar getirdi ve cogumuzu utandirdi. Yine de temkinli olalim. Buldugumuzu atmaliyiz verdigimizi yememeliyiz. Umutlandik mi? Biraz :emrah:
Buraya kadar getirdi diyorsunuz da... Ne mahsuru gördün ki? Anamızın liginde GS'ın sırf forması bile 3. olur.

Bu uzun yola çok iyi başlamıştık - lakin o büyük düşüş (27/28. maç itibaren) başlayana kadar.

Acaba ne oldu da o düşüş gerçekleşti...

Screenshot_20210512_075300.webp

Sıralama Pozisyonu / Maçlar grafiği

Geri
Üst Alt