- 27 Ocak 2010
- 139.168
- 105.439
- 5.648
Bunlar olmuş olmuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2-0 öne geçmek olacak iş değil yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar olmuş olmuş
atılan golden önce, hükmen malubiyeti olan takım champ olamıyor. (bildiğim kadarıyla)garip 1 soru geldi aklima
diyelim ki ilk mac 3-0 besiktasa yenilmisiz
bizim +45 averajimiz var
besiktasin +51 averaji var
atilan golde de bjknin 4 gol ustunlugu var
son maca kalmis, son mac bjk ile oynuyoruz
bjk maca cikmazsa hukmen maglup olacak 3-0 ve averajlar 48-48 esitlenecek ama atilan golde onde oldukları icin sampiyon olacaklar
boyle 1 sey mumkun mu
Allahım maç sonu bu moda girmemizi nasip eyle!
Heybetli bir figür5. saniyedeki crossover çok başarılı.
Onlar rahatça 2-0 yapabiliyorlar bize yasak vasficim2-0 öne geçmek olacak iş değil yav

Bunlarla bir yere varabileceklerini düşünmeleri bile komikBu gibi salak sacma yeni açılmış hesaplarla algının dibine vuruyorlar an itibariyle. Adamın pardon adam dedim pustun kapağında yeni Malatyaspor amblemi var sayfanin ismi malatyali ama bir tane malatyaspora dair paylaşım yok. Ben bu seneki kadar şerefsizce algının, ağlamanın, zirlamanin gırla gittiği bir sezon hatırlamıyorum. Yüzlerce hata yapıldı bunların lehine hala ağlıyorlar hala zirliyorlar. Bir daha Allah aşkına bunlarla finale gelmeyelim. Yani şu sezona kadar en nefret ettiğim kulüp fenerdi. bu sene çok uğraştılar tiksindim bu siyah beyazlı köpeklerden. Ekli dosyayı görüntüle 122840Ekli dosyayı görüntüle 122841
Ruh hastası olacak bunlar ha. Son 15 seneleri problemli. Yarın öbür gün psikolojik destek almaya karar verirlerse bugünlere dönecekler
e