kalk cezzal kalk
tengri'nin dediği olur!!!!!!!!!!

Tahminim şu yönde ,çok ciddi algı oluşturuldu malatyaspor üzerinde.galiba Malatya oyuncuları ilk düdükle 20 dkk aşırı hareketli saldırgan çok koşarak mücadele ederek algıları boşa çıkarma motivasyonuyla oynayacak.eğer o 20 dkkyı gol yemeden sakin ama kurnazca tam bir deplasman oyunu gibi oynayabilirsek atletico madrid gibi hem gol bulmuş oluruz hemde 20-25. Dakikalardan itibaren malatya oyuncuları dili dışarda duruma gelebilecek duruma düşmelerinden maç tek kaleye dönebilir.
Malatyanın hangi tarafı çürükse maçtaki ataklarımızı büyük çoğunluğunu o taraftan bekimizi çıkrmalıyız diğer taraftaki bek daha çok defansa odaklanmalı.ve kesinlikle kuru kerem ve halil üçünden ikisii kanatta olmalı.orta sahayı da mutlaka emre kılınç taylan gedsonla oynatmalıyız.
Maçın kilidi tahminimce ilk 20 dkk rakibin hurrraa gelmesine müsade edip yorulmalarına sebep olup bu arada elimize geçecek kontra atak varsa çok ama çok sağlam konsantree ile gole çevirmemiz lazım.
Bu maçta oyuncular her top son top son şans ve atılırsa ve müdahale edilirse şampiyon olunacağını beyinlerine kazıyarak sahaya çıkmalı.
Benimkisi tahmin gerçeği ancak Allah bilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu maç stresten izlenmez. maça doğru filme falan sarıp saat 10 gibi sonuçlara bakacağım

Beşiktaş galibiyetine bastım.

Benim için yüklü sayılabilecek miktarda.

Rüyamda dakika 75 civari Beşiktaş 1-0 önde

Galatasaray macina geciyorum GS'de 1-0 önde ve Falcao gol atiyor 2-0 oluyor herkes topu alip santra cizgisine kosuyor..

Kan ter içinde uyandım daha fazla kaldıramayacağım bu kabusu diyerekten

Semih kaya diye inliyorlarda erzurum maçı geldi aklıma erzurum maçı vodafonede 0'0 dakika 58 besiktas'ın çocuğu ömer oyundan atılıyor. Maç 4'0 bitiyor.

Onun için farklı yenelim ağlayıp dursun itler. Yok öyle serefsizlikler yapıp serefliyim ayağına yatmak.

cok tuhaf bir ruya gordum....

mac basladi 14 dakika icinde 3-0 ondeyiz.. Diger macta birden kuslar 1-0 one geciyor. Bizim maca donuyorum. ceza sahasi onunde sol tarafta orta acilacak bir faul aliyoruz. Faul kullaniliyor ve Marcao ceza sahasi icinde rakip bir oyuncudan resmen yumruk yiyor yuzune ve yere dusuyor... Hakem birden bizim itiraz eden bir oyuncuya kirmizi cikariyor ve o anda VAR NERDE diye kiziyordum..birden uyandim....

Cok sacma bir ruya mi? Hic de degil bence.. o kadar oyunlar oynandiki hakemi vari hepsini ezip gecmemiz lazim!

Dayanamadim heycan olmaya basladim... bir an olsun kendimi o 14 mayis 2006 yillindaki heycanda buldum kendimi..

buyun gunlerden 14 mayis... Birseyler olacak gibi! BJK macindaki mac sonrasi olaylardan cezalari aciklamaya cesaret edermi tff?

Geri
Üst Alt