Semih'in hatasıyla falan gol atalım da iyice kudursunlar. Herkesi kendileri gibi şikeci sanıyorlar.

Geçen hafta cuma, dün bayram ve bugün cuma namazına aynı sarı-lacivert kombinimle gidip namazımı kıldım ve duamı ettim. İnşallah bu şampiyonluk bize nasip olur.
Maçı o kadar düşünüyorum ki gece rüyamda maç oynanırken dakikası ve skoru yok ama donk-luyindama ilerdeydi ki o sırada donk bir çalım atıp plase şut ile golünü attı ve görev yerine geçti. Galiba 1 gol gerekiyordu o an :)

SON DAKİKA!

Galatasaray - Malatyaspor maçını Cüneyt Çakır yönetecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SON DAKİKA!

Galatasaray - Malatyaspor maçını Cüneyt Çakır yönetecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu HERIF niye hep bizim kritik maçlara veriliyor. Aleyhimize iş yapıyor. Gollerimizi saymaz bu seferde

Fırat aydinus inşallah son maçında besiktas kıyak yapmaz büyük carsili

Cüneyt ataması fena değil. Derbi olsaydı tiksinirdim. Allah korusun Mete Kalkavan falan da verilebilirdi.

Beşiktaş maçına Fırat'ı vermişler. Tam tersi olsaydı Cüneyt orayı kayırabilirdi. Ayrıca derbi olmadığı için Cüneyt maçı oynatabilir. O yüzden çok olumsuz bakmıyorum.

Tribünlerin önemli ölçüde dolu olacağını düşünüyorum hakemleri de baskı altına alabiliriz onlarda alışık olmayacaklar uzun süre sonra

Cüneyt Çakır bizim finallerin hakemi, 2012-2018 ve 2019 bu sezonlarda tüm şampiyonluklarımızı Cüneyt Çakır'ın hakem olduğu maçlarda aldık inşAllah 4. şampiyonlukta gelir.

Bu iki gün foruma fazla takılmasam iyi olacak; heyecan iyice katmerleniyor...

Geri
Üst Alt