en iyisi ben su malatyaya bir 100 lira atayım. Bu iş toteme kaldı. Bjk ile de bir kombin tamamdır bu iş
Ekran Görüntüsü (10).png

Galatasarayımıza feda olsun @Berke Karabacak bu arada hocamla ilgili bir sözün vardı bana unutmadım:D

60. dakikada 4 - 0 yapip bjk macini bekleyeceksin. Ihtiyac aninda 5 - 6 - 7 Allah ne verdiyse atalim. 50 sene konuşsunlar :)

Bir maçta seyirci bulunursa o zaman hiçbir maç başlamayacak mı ?

Eğer sadece seyirci bulunan maç başlamazsa Göztepe maçı oynansın ondan sonra başlayalım biz

Bu kadar ağır saçma kararları Nihat Özdemir yönetimindeki TFF nin alması hiç şaşırtmadı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada kargalar Hatay maçında şike yapalım ligi erkenden bitirelim dedi muhtemelen ama olayın buralara geleceğini tek bir golle şampiyonun son dakika belli olabileceğini hiç düşünmediler ve ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Hatay maçında şikenin olmadığına inanmayan bjkli bile yoktur , eğer kaybedersek şampiyonluğu o maç yüzünden hakkımız yenirse sonuna kadar tüm mercilere başvurmalıyız

Bence beşiktaşlı yöneticilerin ve Sergen’in asıl korkusu şampiyonluğun gitmesi değil şikenin ortaya çıkma ihtimali onları bu kadar geriyor olmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt