Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Nasip et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onyekuru kaçırdığı gollerle saç baş yoldurttu haftalardır. formsuz
İdda ediyorum bu maçın hakemi cücü olsaydı eğer şu video'nun ilk 20 saniyesinde 5 tane faul uydururdu o prese izin vermezdiBunu istiyorum top rakipteyken
Kesin oyle olacak ama oyuncu yapilari da buna musait adem tetteh ve fofana ile kontra kovaliyorlar burda kilit adam adem bu ikiliye paslar adem uzerinden dagiliyor adem buyuge pres yapabilirsek onlari cikartmayiz kapilan toplarin hepsi pozsiyon olur sen besiktas macindaki gibi full konsantre cikarsan malatyanin ne oynadigi cok onemli degil cok kapanirlarsa muhammed babel gibi adamlar fisi cekerSimdi merak ettigim şu husus var bence cok önemli..
Mac basladi biz 1 gol attik derken 2 yi bulduk.2 0 öndeyiz malatya geride bekleyip 3 4 5 yememeye averaji korumaya mi calisacak yoksa 2 0 yeniliyorum bastiriyim belki beraberlik alirim diye mi ugrasack..
Normalde gol yiyen takim bastirir ama oyle vi algi yapildi ki sanki malatya golu yuyecek ama bekleyecek 2 yi yemeyim 2 yi yedi 3 olmasin 4 olmasin adimiz sikeciye cikmasin aman adimiz tesvikci olmasin diye geride kati savunma ile 2 yi de yese bekleyecek gibi ..Asil iste bu zaman baski altinda kalmis tek amaci fark yememek olmus gibi olur
3 bile atamaz besiktas yav golde yer. Yenerse 2 -1 filan yener. Tabi atinc hirbosu bir halt yemezseTinerspor göztepeyi 2-3 farkla yener diye tahmin ediyorum da bu durumda biz malatyayı 5-6 farkla yenebilir miyiz? Son maçlardaki hücum performansımıza ve savunma oyuncularımızın bitmek bilmeyen bireysel hatalarına bakacak olursak zor görünüyor. İnşallah her şey gönlümüzce olur.
Gazamız mübarek olsun...
İnşallah dediğin gibi olur renktaş. Hatta inşallah yenilirler.3 bile atamaz besiktas yav golde yer. Yenerse 2 -1 filan yener. Tabi atinc hirbosu bir halt yemezse
Aboubakar olsaydı fazla ümidim olmazdı. Defansı çok dağıtıyor o. Besiktas'ın gazi bitti bizim maçtan sonra. Göztepe dirayetli oynasın yeter. Yenersede tek farklı yener diye dusunuyorumİnşallah dediğin gibi olur renktaş. Hatta inşallah yenilirler.