Karagümrük maçını izledim şimdi faulden gol ve hakem çok saçma bi kırmızı vermiş beşiktaş yenmesi için uğraşmış ama bjk yenememiş öyle bişey olması lazım bu maçta. Cüneyt çakır ında verilmesi manidar bizim maça farklı kazanmamız gereken maç ve aşırı oyunu soğutan bir hakem verilmiş. İşimiz zor açıkçası tek ümit bjk nin kaç gündür rüyasında gördüğü korku dağı ellerinin ayaklarının birbirine dolanması.

Simdi merak ettigim şu husus var bence cok önemli..
Mac basladi biz 1 gol attik derken 2 yi bulduk.2 0 öndeyiz malatya geride bekleyip 3 4 5 yememeye averaji korumaya mi calisacak yoksa 2 0 yeniliyorum bastiriyim belki beraberlik alirim diye mi ugrasack..
Normalde gol yiyen takim bastirir ama oyle vi algi yapildi ki sanki malatya golu yuyecek ama bekleyecek 2 yi yemeyim 2 yi yedi 3 olmasin 4 olmasin adimiz sikeciye cikmasin aman adimiz tesvikci olmasin diye geride kati savunma ile 2 yi de yese bekleyecek gibi ..Asil iste bu zaman baski altinda kalmis tek amaci fark yememek olmus gibi olur

Simdi merak ettigim şu husus var bence cok önemli..
Mac basladi biz 1 gol attik derken 2 yi bulduk.2 0 öndeyiz malatya geride bekleyip 3 4 5 yememeye averaji korumaya mi calisacak yoksa 2 0 yeniliyorum bastiriyim belki beraberlik alirim diye mi ugrasack..
Normalde gol yiyen takim bastirir ama oyle vi algi yapildi ki sanki malatya golu yuyecek ama bekleyecek 2 yi yemeyim 2 yi yedi 3 olmasin 4 olmasin adimiz sikeciye cikmasin aman adimiz tesvikci olmasin diye geride kati savunma ile 2 yi de yese bekleyecek gibi ..Asil iste bu zaman baski altinda kalmis tek amaci fark yememek olmus gibi olur
Kesin oyle olacak ama oyuncu yapilari da buna musait adem tetteh ve fofana ile kontra kovaliyorlar burda kilit adam adem bu ikiliye paslar adem uzerinden dagiliyor adem buyuge pres yapabilirsek onlari cikartmayiz kapilan toplarin hepsi pozsiyon olur sen besiktas macindaki gibi full konsantre cikarsan malatyanin ne oynadigi cok onemli degil cok kapanirlarsa muhammed babel gibi adamlar fisi ceker

Tinerspor göztepeyi 2-3 farkla yener diye tahmin ediyorum da bu durumda biz malatyayı 5-6 farkla yenebilir miyiz? Son maçlardaki hücum performansımıza ve savunma oyuncularımızın bitmek bilmeyen bireysel hatalarına bakacak olursak zor görünüyor. İnşallah her şey gönlümüzce olur.
Gazamız mübarek olsun...

1502827427_tumblr_oh7pg5m3xi1uaprtto1_500.gif

Tinerspor göztepeyi 2-3 farkla yener diye tahmin ediyorum da bu durumda biz malatyayı 5-6 farkla yenebilir miyiz? Son maçlardaki hücum performansımıza ve savunma oyuncularımızın bitmek bilmeyen bireysel hatalarına bakacak olursak zor görünüyor. İnşallah her şey gönlümüzce olur.
Gazamız mübarek olsun...
3 bile atamaz besiktas yav golde yer. Yenerse 2 -1 filan yener. Tabi atinc hirbosu bir halt yemezse

İnşallah dediğin gibi olur renktaş. Hatta inşallah yenilirler.
Aboubakar olsaydı fazla ümidim olmazdı. Defansı çok dağıtıyor o. Besiktas'ın gazi bitti bizim maçtan sonra. Göztepe dirayetli oynasın yeter. Yenersede tek farklı yener diye dusunuyorum

Geri
Üst Alt