EYXIz-QWoAI0P1b.jpg

Son düzenleme:
Simdi merak ettigim şu husus var bence cok önemli..
Mac basladi biz 1 gol attik derken 2 yi bulduk.2 0 öndeyiz malatya geride bekleyip 3 4 5 yememeye averaji korumaya mi calisacak yoksa 2 0 yeniliyorum bastiriyim belki beraberlik alirim diye mi ugrasack..
Normalde gol yiyen takim bastirir ama oyle vi algi yapildi ki sanki malatya golu yuyecek ama bekleyecek 2 yi yemeyim 2 yi yedi 3 olmasin 4 olmasin adimiz sikeciye cikmasin aman adimiz tesvikci olmasin diye geride kati savunma ile 2 yi de yese bekleyecek gibi ..Asil iste bu zaman baski altinda kalmis tek amaci fark yememek olmus gibi olur

2-1 ile 2-0’ın farkı yok. Bence 2’yi bulduktan sonra arkamıza bakmadan akın akın saldırmalıyız. 2-1 olursa biraz daha kontrollü davranırız.

Simdi merak ettigim şu husus var bence cok önemli..
Mac basladi biz 1 gol attik derken 2 yi bulduk.2 0 öndeyiz malatya geride bekleyip 3 4 5 yememeye averaji korumaya mi calisacak yoksa 2 0 yeniliyorum bastiriyim belki beraberlik alirim diye mi ugrasack..
Normalde gol yiyen takim bastirir ama oyle vi algi yapildi ki sanki malatya golu yuyecek ama bekleyecek 2 yi yemeyim 2 yi yedi 3 olmasin 4 olmasin adimiz sikeciye cikmasin aman adimiz tesvikci olmasin diye geride kati savunma ile 2 yi de yese bekleyecek gibi ..Asil iste bu zaman baski altinda kalmis tek amaci fark yememek olmus gibi olur
Malatyanin puana ihtiyaci yok. Skor ne olursa olsun 90 dk kapanacaklar bence. 2-0 geriye düstüklerinde amaclari fark daha da acilmasin olacak diye düsünüyorum

Muslera
Yedlin donk Marcao Sarachi
Gedson Taylan
Feghouli
Babel Mustafa Kerem

Kerem/dervisolgu (sahte 9) degiskilgi olabillir. Feghouli‘dan son bir sarki istiyorum

Geri
Üst Alt