Genc topçulara ihtiyacı varken kilinc ve keremi oynatmayip basaksehir de kadroya giremeyen götünü kaldıramayan arda ve futbolu 3 sene önce bırakmış akbaba ile fark ararken gol yedik.

Lütfen Kerem ve Mohammdi oyuna al.

Orta yapacağız madem niye , Halille başlıyoruz.

Yalvarırım ya.

Ayağına s*çayım TAYLAN!!!!!!

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonuç ne olur bilmiyorum da biz hak etmedik bu sene şampiyonluğu. Başka takım hak ettiğinden değil. Şampiyon gibi oynamadık. Şampiyon olsak da olmasak da bu çok büyük bir sıkıntı.

Terim ve bu yönetim olmayacak bu, bunu aklınıza sokun!

Sampiyonlar ligini de kaybedebiliriz. Malatyanin direnci iyice artti. Ben kazanabilecegimizi hic dusunmuyorum

Fiziği olmayan adamı 3 stoper arasına koydu şaka gibi. Hoca herhalde takımda Drogba var falan sanıyor. Allah tan 3 puan için çıktın hoca sahaya averaj için çıksaydın kim bilir neler olurdu

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftalardır aylardır hakem de hakem hakem de hakem... Alın size hakem sahada onurlu futbolcu yok lan şampiyonluk maçı ahlaksızlar. Haketmedik yapacak bir şey yok Denizli’ye bile puan kaybetme korkusu yaşatan takımdan bir şey olmaz. Komple hepsi defolsun.
Ulan Malatya bize bilerek veriyor zaten topu sen de top bende zannediyorsun. Bekler zaten felaket Nerden buldular bunları nerden...
Arda ne ya Arda... Ardanın 11 de ne işi var Babelin kanatta ne işi var. Halil yarım forvet bile değil çıldırttınız insanı iyice be.

Yemin ederim, Malatya Hucumda 2. viteste oynuyor ve gol yedik. Herkes Donk diyor ama Marcao cok ondeydi

Halilin neyini beğeniyorlar merak ediyorum. Onyekurunun da aq, en işimize yarayacak maçta da yok. Almasınlar bonservisini

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dönmesi çok zor, hatta kontradan 2.' yi bile yiyebiliriz, Fofana hızlı adam

çok yazık oldu..

Yine boşa geçen 45

Arda halil ve akbabanın sıçtığını şimdi kerem aktürk, kılınç ve mami temizlemeye çalışacak.

Baştan şunlarla çıksan 3-0 öndeydik şimdi. Saracchi ve gedson boşu boşuna hırpaladı kendini

Utanmazlar

skor yapabilecek kadro değil.. skor istiyorsan mostafa, feghouli, oğulcan, ekılınç lazımdı... dönemezse yazık olacak... Malatyanın şiddetle bir puana ihtiyacı olduğunu da anladık...

Geri
Üst Alt