her mac 1 dandik gol yiyoruz. yetmiyor terim'in sacma sapan kadrolariyla mücadele ediyoruz. sürekli aynisi oluyor. GALATASARAY'in tek rakibi kendi icindeki adamlari maalesef. dogrulari yapmak bu kadar zor olmasa gerek. adam arda ve akbaba'yi oynatiyor hala. serbest biraksan hic kimse bunlari alip 11 oynatmaz anadolu dahil

Kesinlikle hakedilmemisti sampiyonluk. Tinercilerin ikram etmemis olmasi futbolun adaleti.

Saglik olsun yapacak bisey yok Denizli ve Malatya maciyla normal bir takik gibi xiktik 3 attik 4 attik Sike yaparsan 7 atarsin biz sike yapamadik 4 veya 5 atamadik Hatayi Tebrik ediyorum Galatasaraydan Aldi Bjkye veri sampiyonlugu ben Genede takimimla gurur duyuyorum son dakikaya kadar Besiktasi altlarina sictirdik yapacak bisey yok.Hocayida bos bos elestirmeyin.

Sezon boyunca tüm maçların ilk yarusını çöpe atan terim yine aynısını yaptı hem de gol lazım olan maçta. Yürü git hoca falan değilsin. Tamamen yanlış kadro yüzünden gitmiştir bu şampluk.

Renktaşlar fazla üzülmeyin.
Buraya kadar herşeye rağmen iyi geldik.

Kaldırın başınızı siz Galatasaray taraftarısınız. Her zaman şampiyon olursunuz.
Seneye inşallah

Hadi lan neyi haketmiş o halem ittirmeleri olmasında görelim
Hakem mi dedi bize son dakikalarda toplam 10 puan kaybet diye. Hakem mi dedi bjk macinda 3-1 i bulduktan sonra 4.cuyu aramayin diye. Biz rahat sampiyon olmamiz gereken sene olamadik. Hoca net basarisizdir. Ama biz sampiyonlugu bu macta kaybetmedik. Bu mac ozelinden sadece hoca ve oyunculara yuklenmek sacma.

Artik ne dense boş

Yeni Baskan
Yeni Yönetim
Yeni Teknik Direktör
Yeni Futbolcular

Sağlık olsun yapacak birşey yok avantajlı olan biz değildik Malatya'da averaj takımı degildi

Hic gecmise gitmeyin yok rise yok sivas bu macin ilk yarisini cope atti adam ilk yarisini koca 45 dakikayi cope attiakbabin da ardanin da taktik den anlamaz cahil inatci adam..Hadi arda akbabyi koydun ardayla babeli 5 dakika defistirseydin babeli sola alsaydin mac yone dönerdi allah belani hoca diye basimizda tutuyoz..İki yildir yuruyerek sampiyon olunacak ligde iki seneyi cope attik..Sampiyon oldugumuzda bile gram ileleyemeden hep yebi kadro yaptik

Ulannn görüyorsun takim daha 1. Dakikadan itibaren bu kadro gol atamayacak belli neden israr neden golü yiyince degisiklik... artik biraksin futbol izleyelim transferide o yapmasin, takimda kalite düştü evlatçilik yüzünden bir ton puan verdik...

Geri
Üst Alt