- 1 Şubat 2009
- 25.094
- 25.280
- 3.468
Biz Malatya'ya nasıl 4 atarız onu düşünüyorum kara kara kardeşim. Ben pek ihtimal vermiyorum. Göztepe'nin puan alması lazım.
Yaşamak cesurların hakkı Örmın bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz Malatya'ya nasıl 4 atarız onu düşünüyorum kara kara kardeşim. Ben pek ihtimal vermiyorum. Göztepe'nin puan alması lazım.
Atarız yav. Ama pozisyonları mal mal kacirirsak olmazBiz Malatya'ya nasıl 4 atarız onu düşünüyorum kara kara kardeşim. Ben pek ihtimal vermiyorum. Göztepe'nin puan alması lazım.
5 yedikleri gençler maçında 19 yaşında arda isminde bi çocuk varmış göztepenin kalede. irfan can yedekmiş. yine yapmazlar dimi böyle bişey.
KaynakTFF ceza yağdıracak! Beşiktaş stadında koridorları inleten kavganın net görüntüleri ortaya çıktı
Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz ve Karagümrük'ün Senegalli futbolcusu Alassane Ndao, takım otobüslerinin bulunduğu alanda karşı karşıya geldi. İddiaya göre ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbede sonrası menajer Hakan Korkmaz İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Korkmaz sonrasında serbest bırakıldı.
Karagümrük maçında nasıl olduysa öyle olurGöztepe cok kötü nasıl puan alacak nasil fark yemeyecek merak ediyorum .
Biz çok gol atalım
Kaynak
Unutulmaya yüz tutmuş Voleybol forumunu yeniden canlandıracağız.Göztepe puan alırsa
Voleybol forumunun ismi
"Serkan Leğen Voleybol Forumu" olarak değiştirilecektir.
@Serkan Leğen
Taraftarın açıklaması rakibi etkilemez bence aksine kendi takımlarına ciddiyet aşılarGoztepe taraftar gruplari iddiali aciklamalar yapiyorlar. Bence gerek yok. Anadolu takimlari maclara ne zaman bilenseler kaybediyorlar.
ha!!!Umutlarmizi Traslayalim.
Sergen'in psikolojisi maçtan sonra hiç iyi değildi hem kendini hem takımı toplaması gerekiyor, dediğin gibi karşı taraf buna alet olmuyor işleri zor.Sepil'in sankinleştiri konuşması önemli bence. Biz de bjk maçı öncesi sakin konuştuk koyup geçtik. Karagümrük'te maç öncesi tansiyon yükseltici açıklama yapmadı. Tinercilere karşı sakinlik önemli. Hatay şöyle sokacaz böyle ezecez dedi sonuç ortada. Sergen ganyancısıda yıllardır Türk futbolunun içinde motivasyonu biliyor, onun eline koz verecek açıklamar yerine böyle sakin açıklamaları yeğlerim.