Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atinc inşallah hataylı bailong performansı gostermez. Banko gol yer besiktas. Gezzal biraz tutsunlar 3 atamazlar zaten. 1 farklı yenebilirler yenerlerse. 4-0yenersek sampiyonuz.Sinerji ayagina herkesi yazmislar iste kadroya bunda anlamayacak ne var.
Ljajic ignelerle oynar. O da olmazsa baya problem olur bunlar icin. Töre de yeni fit olmusTüm takımı çağırmışlar.
Ljalic omzu çıktı o bile var.
Tedbirli oynayamaz diye biliyorum.
Atinc inşallah hataylı bailong performansı gostermez. Banko gol yer besiktas. Gezzal biraz tutsunlar 3 atamazlar zaten. 1 farklı yenebilirler yenerlerse. 4-0yenersek sampiyonuz.
Dur lan Malatya 3golden fazla yememişti. Neyapacagiz simdi
Ben yazacaktımFark etmez.
atınç ve alpaslan dışında stoper yok. kubilay diye liberodan bozma bir herif var. o oynarsa daha kötü olur.Atıncı oynatan sikecidir.
Atunc bize karsi ilk macta leshti. Baska macta da gormedim. Oyle oynarsa isimiz yash.
Genclerbirligini kaleciyle beraber dirillttiler resmen. Gidin gollere bakinatınç ve alpaslan dışında stoper yok. kubilay diye liberodan bozma bir herif var. o oynarsa daha kötü olur.
Yayindan uza![]()