SL 20/21 H:42 | Göztepe 1-2 Beşiktaş | MS | 15 Mayıs

Sinerji ayagina herkesi yazmislar iste kadroya bunda anlamayacak ne var.

Sinerji ayagina herkesi yazmislar iste kadroya bunda anlamayacak ne var.
Atinc inşallah hataylı bailong performansı gostermez. Banko gol yer besiktas. Gezzal biraz tutsunlar 3 atamazlar zaten. 1 farklı yenebilirler yenerlerse. 4-0yenersek sampiyonuz.

Dur lan Malatya 3golden fazla yememişti. Neyapacagiz simdi

Tüm takımı çağırmışlar.
Ljalic omzu çıktı o bile var.
Tedbirli oynayamaz diye biliyorum.
Ljajic ignelerle oynar. O da olmazsa baya problem olur bunlar icin. Töre de yeni fit olmus

Ersin
Rosier Vida Wellinton Ridvan
Josef
Atiba mensah
Ghezzal laein töre

ki töre yeni hazir. Mensahin sagi solu belli olmuyor

Atinc inşallah hataylı bailong performansı gostermez. Banko gol yer besiktas. Gezzal biraz tutsunlar 3 atamazlar zaten. 1 farklı yenebilirler yenerlerse. 4-0yenersek sampiyonuz.

Dur lan Malatya 3golden fazla yememişti. Neyapacagiz simdi

Bence Besiktas kazanirsa bile anca tek farkli kazanacak. Ama Göztepe itlik yapmazsa ben kazanamayacaklarini düsünüyorum, adamlar tamamen cöktü Sali günü.

keske küfür serbest olsa böyle kuru kuru sallamak cok zevkli olmuyor

Atunc bize karsi ilk macta leshti. Baska macta da gormedim. Oyle oynarsa isimiz yash.

Son macta isteyecegim son takim goztepe olurdu cok kirilgan yapilari var egerki ilk golu yerlerse dokulup gidiyorlar son maca iyi kapanan konya malatya alanya gaziantep gibi bir takim isterdim ki malatya bize geldi averajla bu isten zor cikariz dua edelim goztepe ilk golu atsin sonrasinda bjk eli ayagi titrer suursuzca hucum eder sinirlenir kart bile gorebilir bir kontra 2-0 fisi cekerler yoksa biz malatyayi anca 2-0 filan yeneriz

Biz bunlar gibi elin şeyiyle gerdeğe girmeye meraklı bir kulüp değiliz. Göztepe’nin gücü belli. Önce biz üstümüze düşeni yapalım. Biz nasıl olsa 4-5 gol atamayız deyip Göztepe’den medet ummayalım, üzülürüz sonra. Elimize fırsat geçmiş. İddiasız bir anadolu takımı var karşımızda. Gol olup yağacağız.

Geri
Üst Alt