Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olta ise yaradi
@Uğur İz @Hayri Cund ideal 11lerinizi alalim
GuzelFatih
Luyindama Donk Marcao
Linens Belhanda Etebo Ömer Saracchi
Çatne Babel
@Uğur İz @Hayri Cund ideal 11lerinizi alalim
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Etebo Ömer Kılınç
Babel
Sağda kimi oynatıyorsa oynatsın bir fark edeceğini düşünmüyorum ama geri kalan böyle olmalı.
Revize yok. Ali Yavuz gitti demislerdi gitmedigine gore sagda olmali. Omar sakatsa Linnes. Kaleye de herhangi 1 karpuzcu.
Tabii ki FT Ali Yavuz falan oynatmaz. Babel'i de forvet denemez. O yuzden Belhanda, Arda, Feghouli, Falkoa Cagne 5'lisinden 3'unu kessin yeter bana. Babel'i solda oynatacaksa o da dahil bu 5liye.
Kisacasi hucum 4'lusunden 2 tanesi birazcik hizli adam olsun bari. Kaplumbaga gormek istesek hayvanat bahcesine gideriz veyahut sokaktaki vosvoslari sayariz. Terim mi Splinter usta mi belli degil. Illa 4 tane düldülü hucum hattina atacak.
Yok olm bu mactan sonra Erzurum ve Sivas deplasmanlari var. Bunu da alamadan gidersek bu 2 mactan puan almamiz icin Atatürk'un yeni bir kongre duzenlemesi gerekir. Zaten 3 mactir yenemiyoruz kimseyi.Kadro dışı bırakmalara yol acacaksa bu maçı yenilelim istiyorum. Şöyle 2 3 farkla yenilsek soso ve türevleri kadro dışı kalsa belki sezonu kurtarabiliriz. Yoksa hoca rehabilitasyona devam edecek ama yok yani babel falko ve arda yanıt vermiyor tedaviye.