- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Emre K. Yazilmasi ilk oyuncudurFatih
Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi
Taylan - Etebo
Sekidika/Ali Yavuz - Arda - Kerem
Falcao
kanatlar ligin icinden gecer ama benim Fatih hocam traktor oyunculari seviyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre K. Yazilmasi ilk oyuncudurFatih
Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi
Taylan - Etebo
Sekidika/Ali Yavuz - Arda - Kerem
Falcao
kanatlar ligin icinden gecer ama benim Fatih hocam traktor oyunculari seviyor
Kanat icin yetersiz, Arda yerine orta sahada olabilirEmre K. Yazilmasi ilk oyuncudur
Galatasaray-Alanyaspor maçının VAR'ı Özgür Yankaya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lehimize hata yaparsa bir hafta ağlarlar
Evet bizim ligde hızlı ve atak bekler her zaman iş yaparSaracchi beğeniyor musun
Eger 3 gol yersek suclu defans olmuyor mu? 3 gol yememizin Kerem ve Ali Yavuz ile ne alakasi varŞu Feghouli-Belhanda yerine Ali Yavuz-Kerem'le filan başlayıp 3 yiyelim de milletin başı göğe ersin. Her hafta bütün antrenmanları izlemediğimize göre potansiyeline güvendiğimiz adamların o potansiyele yaklaşmadıklarını da kabul etmek durumundayız. Hele de elimizde Türkiye Kupası'nda şans bulup orada bile topla sorumluluk almaktan aciz ''genç yıldızlar'' varken. Adam kendi bindiği dalı kesecek halde değil. Sahaya en iyi adamları koyuyor işte. Ha, o en iyi adamlar Kasımpaşa'ya karşı bile fark yaratmaktan uzaklarsa o da bizim acınacak tablomuzun halidir. Bunun da yarısı hocaya yazar, yarısı da büyük takım formasını sırtında taşımaya mecali olmayan gamsız topçulara.

Burda herkes , hakem bizim gol atmamız için o hareketi yaptı sandı ama bana göre hakem o topu çizgiden çıkarsinlar diye o hareketi yaptı
Mesele en iyi veya en kötü değil.Şu Feghouli-Belhanda yerine Ali Yavuz-Kerem'le filan başlayıp 3 yiyelim de milletin başı göğe ersin. Her hafta bütün antrenmanları izlemediğimize göre potansiyeline güvendiğimiz adamların o potansiyele yaklaşmadıklarını da kabul etmek durumundayız. Hele de elimizde Türkiye Kupası'nda şans bulup orada bile topla sorumluluk almaktan aciz ''genç yıldızlar'' varken. Adam kendi bindiği dalı kesecek halde değil. Sahaya en iyi adamları koyuyor işte. Ha, o en iyi adamlar Kasımpaşa'ya karşı bile fark yaratmaktan uzaklarsa o da bizim acınacak tablomuzun halidir. Bunun da yarısı hocaya yazar, yarısı da büyük takım formasını sırtında taşımaya mecali olmayan gamsız topçulara.
akbaba-taylan- belhanda-ömer orta sahasıyla 3 ay önce 4 tane yememisiz gibiEger 3 gol yersek suclu defans olmuyor mu? 3 gol yememizin Kerem ve Ali Yavuz ile ne alakasi var
Kanatlarda oynayan iki agir, temposuz ve adam eksiltmeyen adamlar ile devam diyorsun yani
gecen hafta mı? Trabzon maçında beri herif aynısını yapıyor birde aptalca sırıtması var bana ceza verin sıkıldım sırıtmasıMesele en iyi veya en kötü değil.
Mesele bilerek mücadele etmemeleri.
Kimse demiyor bir kerede 10 tane genç ile sahaya çık diye.
Ancak feghuli'nin geçen hafta yaptıkları bariz şekilde hainlikti.
Feghuli yerine emre Kılınç oynayıp falcao'nun yanına Ali Yavuz ile çift forvet denenebilir.
Hadi diyelim senin düşündüğün gibi antreman(ayak tenisi, pasta kesme) performanslarına bakılarak forma dağıtılıyor.
Eee be kardeşim 85.dakikadan sonra oyun rahatken bile girecek oyuncu değil mi bu Ali Yavuz veya kerem?
Değilse eğer neden altyapıda veya neden kerem'i aldırdın?
KURTULSAK !!
Eger 3 gol yersek suclu defans olmuyor mu? 3 gol yememizin Kerem ve Ali Yavuz ile ne alakasi var
Kanatlarda oynayan iki agir, temposuz ve adam eksiltmeyen adamlar ile devam diyorsun yani
Mesele en iyi veya en kötü değil.
Mesele bilerek mücadele etmemeleri.
Kimse demiyor bir kerede 10 tane genç ile sahaya çık diye.
Ancak feghuli'nin geçen hafta yaptıkları bariz şekilde hainlikti.
Feghuli yerine emre Kılınç oynayıp falcao'nun yanına Ali Yavuz ile çift forvet denenebilir.
Hadi diyelim senin düşündüğün gibi antreman(ayak tenisi, pasta kesme) performanslarına bakılarak forma dağıtılıyor.
Eee be kardeşim 85.dakikadan sonra oyun rahatken bile girecek oyuncu değil mi bu Ali Yavuz veya kerem?
Değilse eğer neden altyapıda veya neden kerem'i aldırdın?
KURTULSAK !!
Bu nasil bir mantik ya. Var mi bizden baska kanatlarda agir ve adam eksiltmeyen oyuncular ile oynayan takim? Fenerbahce maci 1, Rangers 2, Kasimpasa 3, daha kac macta puan kaybetmeliyiz bunu gorebilmen icin? Hizli ve adam eksiltebilen oyuncular her zaman is yapar. Gecmiste ve gunumuz futbolunda bunun bir cok ornegi var. Belki ilk maclarinda gol atmazlar ama akan oyunda faydali olurlar, 3. bolgede rakibi tehdit ederler, en azindan daha cok pozisyona gireriz.Kerem ve Ali Yavuz'la 11 başlarsan hangi rakip senden korkup özel önlemle geride bekler veya bu oyuncular ilk maçlarında nasıl olur da topu ayaklarında tutup hem takımı taşıyıp hem de pozisyon hazırlar? Topun kontrolünü rakibe verdikçe savunma oyunun da düşer. Ha sen bu oyuncuların İngiliz bebeleri gibi yoğun bir presle rakibi ilerde bozacaklarını düşünebilirsin ama ben ne fizik olarak, ne de taktik olarak o yetkinlikte olduklarını düşünmüyorum. Kanatlarda oynayan en iyi-en yaratıcı adamlarla devam diyorum. Bu oyuncularla haftada 60 saat geçiren adama göre yeri gelir Arda-Feghouli olur, yeri gelir Ali-Kerem. Benim tepkim bu oyuncuların oynamasına değil, her hafta Florya'da yatıp kalkıyormuş gibi kimin formda olduğunu, kimin gerçekten fark yaratabileceğini hocadan iyi bildiğini iddaa eden fantezi taraftarlarına.
Daha iyi ya onlem almasinlar adamlarin olayi mac icinde patlama. Onlem alinca ne oluyor bayern gibi rakiplerin icinden mi geciyoruz. Feghouli-belhanda-babel-arda-falcao bu ekibin icinde en hareketlisi falcao orta sahadan rakip ceza sahasina 25 saniyede gidiyoruz o da gidebilirsek.Kerem ve Ali Yavuz'la 11 başlarsan hangi rakip senden korkup özel önlemle geride bekler veya bu oyuncular ilk maçlarında nasıl olur da topu ayaklarında tutup hem takımı taşıyıp hem de pozisyon hazırlar? Topun kontrolünü rakibe verdikçe savunma oyunun da düşer. Ha sen bu oyuncuların İngiliz bebeleri gibi yoğun bir presle rakibi ilerde bozacaklarını düşünebilirsin ama ben ne fizik olarak, ne de taktik olarak o yetkinlikte olduklarını düşünmüyorum. Kanatlarda oynayan en iyi-en yaratıcı adamlarla devam diyorum. Bu oyuncularla haftada 60 saat geçiren adama göre yeri gelir Arda-Feghouli olur, yeri gelir Ali-Kerem. Benim tepkim bu oyuncuların oynamasına değil, her hafta Florya'da yatıp kalkıyormuş gibi kimin formda olduğunu, kimin gerçekten fark yaratabileceğini hocadan iyi bildiğini iddaa eden fantezi taraftarlarına.
Bu nasil bir mantik ya. Var mi bizden baska kanatlarda agir ve adam eksiltmeyen oyuncular ile oynayan takim? Fenerbahce maci 1, Rangers 2, Kasimpasa 3, daha kac macta puan kaybetmeliyiz bunu gorebilmen icin? Hizli ve adam eksiltebilen oyuncular her zaman is yapar. Gecmiste ve gunumuz futbolunda bunun bir cok ornegi var. Belki ilk maclarinda gol atmazlar ama akan oyunda faydali olurlar, 3. bolgede rakibi tehdit ederler, en azindan daha cok pozisyona gireriz.