Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Şu dünkü bebeleri konuşturuyoruz ya bize de yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bunlar hep seyircisizlikten.Çağdaş Atan: "İstanbul'da oynamamızın bazı çekinceleri olabilir ama biz bunları aşmış bir takımız. Galatasaray kalecisi Fatih Öztürk'e kadar önde basacağız"
Ben de emre akbabanın sakatlandığıňı görüyorum."Davidson linnes'i geçip defans arasına topu bıraktı" görüyorum resmen
Gelsinler biz de arkalarindan basariz
Koltuklardan mı çekiniyorsunuz la neyden çekindiniz.Çağdaş Atan: "İstanbul'da oynamamızın bazı çekinceleri olabilir ama biz bunları aşmış bir takımız. Galatasaray kalecisi Fatih Öztürk'e kadar önde basacağız"
Şu dünkü bebeleri konuşturuyoruz ya bize de yazıklar olsun.
Bunlar bile çözdü bizi , baskıya bir cevabımız olmadığını , bakalım hoca tepki verebilecek mi .Çağdaş Atan: "İstanbul'da oynamamızın bazı çekinceleri olabilir ama biz bunları aşmış bir takımız. Galatasaray kalecisi Fatih Öztürk'e kadar önde basacağız"
Hoca ekstra plan oluşturabilse , her hafta bu kadro ile bile üstüne koyarak gidebiliriz de , hoca da biz gibi izleyici kalıyor oyuna.kadromuz o kadar alternatifsiz ki , anadolu takımlarına gün doğdu. konusurlar tabii
Alanya'dan 4M€'ya bonservisini aldigimiz Akbaba 3.sezonuna girdi artik bizde. Sakat makat dinlemem ben.
Ciddi bir para verdik, öyle veya böyle katki alamadik sayilir. Cikip oynayacaksin. Gücleneceksin.
Eger yapamiyorsan aldigin parayi hak etmedigini söyleyip ayrilirsin. Bize el üstünde tutulan haylazlar degil, top oynayacak isimler lazim.
Taylan-Saracchi vs. nasil her oynadiginda iyi mücadele ediyorsa o da mücadele edecek. Alt tarafi Süper Lig'de maca cikiyor.
dk 90+3 oyuncu degisikligi
![]()