fatih hocanın son dönemlerinde böyle dibi görmesine çok üzülüyorum açıkçası. kariyeri çöküşle bitecek gibi.yönetimin de bunda payı büyük

Süper Lig'de 90 dakika oynayacak fizik-kondisyona bile sahip olmayan yerli-yabancilarin Galatasaray'da isi yok.

Alt tarafi Süper Lig lan. 2 senedir ayni maclari izliyoruz. Kendi sahamizda bile mahkum oynuyoruz. Club Brugge maciyla bugünün ne farki var mesela?

Hala kagni gibi takimiz, hala orta sahamiz yok.

Rangers ve Kasımpaşa maçlarından sonra bu yıl bir beklentim olmadan öylesine izlerim diyordum maçları da bu takım öylesine bile izlenmez

0 beklentim var maçta yine de bir şekilde sinir etmeyi başardılar vallahi helal olsun,
Yalan yok..bu sene nedense pek bir heyecan ile izlemiyorum.. taraftarsız olması da tam bitiriyor olayı.

Mesele kazanmak ya da kaybetmekten ziyade oynanan bol gibi futbol... adam gibi oynayıp kaçırıp yenilmek var birde böyle oynayıp mucize eseri kazara kazanmak var. Bıktım bu bitik futboldan... bıktım bu ruhsuzlardan

ulan 3 senedir handayı günah keçisi yaparken utanmadın mı ahlaksız adam
aynada kendin ile konusurken telefonu eline alma demedimmi lan bit. Bir daha bana hakaret edersen acimam. Babani savunmaya devam et, yedekte telefonla ugrasiyor

belhandayı kesip taraftarın gazını alırım gibi tiyatrolara kafası müthiş basıyor

halbuki takımdaki tek ortasaha

ua trollerine bakıp niye iş yapıyorsun acaba

Bizim adam neden atildi noldu

Takımın oyun anlayışında sıkıntı. İstisnasız topu kim nerde kaparsa kapsın geriye dönüyor ve illa stoperlere kadar geliyor top buda defans ile hücum arasındaki mesafeyi çok açıyor

Geri
Üst Alt