Suç Akbaba'da değil ki, onu oynatanlar da.. 3 maç daha oynar aramızdan ayrılır tekrar zaten

Kaleci farki baska bir sey Altay 2 haftada 6 puan aldırdı fenere. Bizim macta ardanın sutunu da sayarsak 9 puan aldırdı bu sene 5 haftada

Bir hizli kanat oyuncusu ve orta saha alinsaydi bu kadro rahat sampiyon olurdu. Musleraninda eksik oldugunu hesap edersek evet 3 oyuncu cok sey ifade ediyor.

Belhandaya feghouliye kızıyoruz ama diğerlerinin de pek farkı yok akbaba artık yürüyen ölü gibi birşey oldu medet ummak anlamsız temposuz yavaş bir takımız şu takıma orta saha ve hızlı kanat transferi yapmayan yönetim büyük ihanet etmiştir ocak denilmeye başlandı ama ocağa kadar 10 be üstü puan farkı yedikten sonra istersen messiyi getir çeviremezsin çok rahat şampiyon olacağımız sezonu elimizle veriyoruz tıpkı geçen sezon gibi gerçekten inanılmaz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3-3 biten antep macindan farki nedir?

yok 50 eksik yok 54 eksik var takimda

yav he he

Belhanda ve Feghouli'yi alsa küfür yer. Ne yapsın. Verdiğiniz mal bu diyor resmen, artık bu işin çözüme kavuşması gerekiyor. Yönetim-Terim kavgası takıma artık zarar veriyor. Bu sefer Yönetim haksız !
verdiğiniz mal bu dese ne olacak şampiyonlar liginde reale karşımı oynuyor alanyanın elindeki malzeme sanki ne?Altı üstü belediye takımlarının olduğu ligde adam gibi bir futbol görelim bari sahada kadro lig maçları için yeterde artar bile hocalık farkını ortaya koysun fark yaratsın.

Aylardır ayağına top değmemiş, deyim yerindeyse kramponları örümcek bağlamış leşoğlu leş evlat akbaba 11de, kerem veya ali yavuz farketmez bi başkası da olur bu çocuklar hala yok. Hoca masal anlatma hoca yeter artık

Biz birsey biliyoz da oynatmiyoruz dedi ya hahahahhahahahahah sener sen gibi oldu hoca

Geri
Üst Alt