Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kirmiziyi vermeseydi kudurmustuŞeytan bile anladı bizden halt olmayacağını. Ondan böyle konuşuyor.
EN ALT LIG yaziyor orada. En alt lig bundesliga mi?
inanılmaz bir yükseliş ve yine inanılmaz bir dibe vuruş adamin 2 ayda yasadığı şeymüthiş adam
O sinsi fener lider olacak diye bu yorumu yapmıştırRıdvan Dilmen: ''Saracchi'nin pozisyonu penaltı değil. Top, kapalı eline geliyor. Hakemi şu ana kadar çok beğendim.''
Ortaya atilmis bir laf. Ki bunu bilmek zor birsey degilsen benim top oynamadigimi nerden biliyorsun da, oynamayan anlamaz diyorsun?
O maçı unutmam ama orda Drogba gibi bir dev vardı.Tek başına takımı sırtına aldı taşıdı.mersin macindaki gibi bi kipirdama lazim,zamani geldi de geciyo bile.ikinci yari keremi oyuna alip savunma arkasina kacirmaliyiz.alanya da kirmizi gorebilir
hiç sanmıyorum yönetime suç bulunur terime suç bulunmazDua etsinler seyirci yok. Yoksa terim dahil hepsi nasibini alirdi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terimsporcular gelir şimdi ve seni linç ederlerTopçulara yaklaşık 3 yıldır bok atıyoruz. Hiç hocayı konuşan yok. Bu takımın asıl kangreni hocadır
verdiğiniz mal bu dese ne olacak şampiyonlar liginde reale karşımı oynuyor alanyanın elindeki malzeme sanki ne?Altı üstü belediye takımlarının olduğu ligde adam gibi bir futbol görelim bari sahada kadro lig maçları için yeterde artar bile hocalık farkını ortaya koysun fark yaratsın.Belhanda ve Feghouli'yi alsa küfür yer. Ne yapsın. Verdiğiniz mal bu diyor resmen, artık bu işin çözüme kavuşması gerekiyor. Yönetim-Terim kavgası takıma artık zarar veriyor. Bu sefer Yönetim haksız !
Aylardır ayağına top değmemiş, deyim yerindeyse kramponları örümcek bağlamış leşoğlu leş evlat akbaba 11de, kerem veya ali yavuz farketmez bi başkası da olur bu çocuklar hala yok. Hoca masal anlatma hoca yeter artık