Evet. Genç romantizmi yapmayacağım, Ömer Bayram bile oynasa daha iyi olur. Bildiğin takımı frenliyor, acınası durumdayız Arda-Feghouli kanat ikilisi ile.
Haklisin ama omeri kanatta dusunmek zor.

Ben de kasimpasa macinda omer neden orta sahada hic dusunulmedi anlamadim acaba sakatligi fln mi vardi.

fatih
omar luyi marcoa sarachi
etebo taylan
lines ömer emre
babel

IMG_5723.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karanlik bir tünele girip kaybolursunuz ya o tünel biziz iste

ara transfer dönemine kadar boykot ediyorum izlemeyeceğim maçlarımızı

babel feghouli oynamasın artık ya 3-5-2 oynayalım.

yada 3-4-1-2 de Saracchi Omar ikilisini kanatlarda oynatırım.

Emre Kılınç ı da serbest oynatırım.

Saracchi Omar 2 lisi Babel ve Feghouli den çok daha hızlı hücuma çıkmamıza katkı sağlarlar. Çünkü 2 si de hücumcu bekler. Özellikle Saracchi

Babel ve Feghouli yi asla kanatlara atmam babeli kadro dışı fegh i 10 numarada oyntmak lazım.

Emre A. Tam hazir olmazsa söyle oynayalim bence
Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Etebo Taylan/Donk
Sekidika Emre K. Arda
Falcao

Hoca bu 4-1-4-1 denilen saçmalıktan vazgeçmediği sürece 6 numara oynayan adam daha çooook sakatlanır.
Emre Kılınç haricinde takımın ön tarafının alayı koşmayan, statik, etliye sütlüye karışmayan adamlar. Bunların götünü toplabilecek bir 6 numara daha anasının karnından doğmadı. Bu takımda Kante olsa o bile er ya da geç sakatlanır...
Etebo da Taylan da patladı. 6 kişinin yükü 2 kişiye binerse olacağı bu.

Son düzenleme:
Bugün haber sitelerinden birinde hocanın Belhanda yı regista yapmaya çalışacağına dair bir başlık gördüm görmemle irkilmem bir oldu hocam benden benim 5 yaşındaki oglumdan 2 yaşındaki kızımdan eşimden annemden regista olur ama belhanda dan regista olmaz umarım uydurma haberdir

Bugün haber sitelerinden birinde hocanın Belhanda yı regista yapmaya çalışacağına dair bir başlık gördüm görmemle irkilmem bir oldu hocam benden benim 5 yaşındaki oglumdan 2 yaşındaki kızımdan eşimden annemden regista olur ama belhanda dan regista olmaz umarım uydurma haberdir

Adam geriye gide gide kaleye girecek en sonunda.

Arda/Babel - Belhanda - Feghouli forvette de Falcao/Diagne

Kabus gibi. Bu forvet hattının pozisyona girmesi bile çok zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt