- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Fatih Terim, Feghouli ve Belhanda'yı kesmeyip kazanmaya çalışacak. (Hürriyet)
Akillanmicak
Akillanmicak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degilim ama, umut fakirin ekmegidir derlerFazla ümitli gördüm sizi.
Fatih Terim, Feghouli ve Belhanda'yı kesmeyip kazanmaya çalışacak. (Hürriyet)
Akillanmicak
Glasgow iyi takım galiba, Celtic'i de tek kale oynayıp yenmiş herifler. Gavat Gerrard iyi hoca olacak gibi.
tam bir şebekmiş, önce insanlık gelir benim için diğer meziyetler sonra.Gavatın gavatı
Statta taraftar olsaydı eğer fatih hocanın evlatları baştan sona yuhalanirdi hoca bu rahatlığın farkında bence
maçta kaç seyirci olur yav binleri bulur mu geçenki milli maçta seyiricilerin varlığı ile yoklukları belli olmuyordu yine öyle olacaksa bir işe yaramaz az gürültü yapsınlar bağırsınlar takımı desteklesinler gaz verisinler Belhanda'ya sövsünler falan
tam bir şebekmiş, önce insanlık gelir benim için diğer meziyetler sonra.
O zaman seyircili dememek lazım maça hani yüzde 10-20 falan açacaklardı statları bunlar Ocak ayına kadar böyle devam eder beklenti içine girmeyelim 2. yarı ne olur o bile belli değil. Seyircisiz oynamak en çok bize zarar veriyor. Bizim oyuncular taraftarsız oynayamıyor.locarlarda olur birkac kisi ne bini renkdas
O zaman seyircili dememek lazım maça hani yüzde 10-20 falan açacaklardı statları bunlar Ocak ayına kadar böyle devam eder beklenti içine girmeyelim 2. yarı ne olur o bile belli değil. Seyircisiz oynamak en çok bize zarar veriyor. Bizim oyuncular taraftarsız oynayamıyor.
Ne bekliyorduk ki reis ? 3 senedir neyi değiştirdi de şimdi değiştirecek ki ? Aklında böyle bir düşünce olsa geçen sene Belhanda Real Madrid maçında oyundan çıkarken taraftara sövüdüğü zaman Belhanda'yı koruyup taraftara "seyirci bunlar bizim seyirciye ihtiyacımız yok" demezdi. Performansa bağlı olarak bir dokunuş yapacak olsa Feghouli'yi 2 yıldır banko oynatmazdı.Fatih Terim, Feghouli ve Belhanda'yı kesmeyip kazanmaya çalışacak. (Hürriyet)
Akillanmicak