Siz sevsenizde sevmesenizde istesenizde istemesenizde bu takimin en iyi oyuncusu Belhanda dir.
Ha onun en iyisi olmasi takimin daha kotu bi durumda oldugunu gosterir.

Babel de Akbaba da oynasa oynasa merkez forvet oynar. Kanat veya orta saha oynayacak durumda degiller. Forvet rotasyonu sirasiyla Falcao, Babel, Akbaba, Diagne

Bayram degil seyran degil, aylardir mac oynamayan Akbaba neden hemen ilk onbire doner.

Ayriyeten ilk maclarda 4-1-4-1 ile takim ne yaptigini gayet iyi biliyordu, bu formattan neden bu kadar cabuk vazgecildi, anlamis degilim.

2 hafta önceki Kasımpaia maçından sonra ben daha bu takımı izlemem dedim. Yıllarca hep böyle diyip dayanamayıp izliyordum ama bugün gerçektende şu maçı açıp izlemek için bir gram hevesim yoktu ve izlemedim. Bu zımparator Galatasaray'ın başında olduğu sürece daha bu takımın maçını izlemem.

2.lig kalecisini ve Sivas ile Alanya'nın vitaminsiz çöplerini takıma doldurup dünya kadar maaş verdiren zihniyete tüküreyim.

Alın size transfer.

Transfer transfer diye ağlayanlar Messi bile gelse bir halt oynayacağımız gerçeği ile yüzleşip gerçek suçluyu görsünler artık.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Çok haklısın üstad

Belhanda ve Omer iceri Falkoa ve Akbaba disari.

Belhanda Taylan Omer Kilinc
Babel

55-60 gibi Taylan'i da disari alip 1 puani almaya bakalim.​

Vasat oynadığımız bir devreyi aptalca bir gol yemeden kapatmasak şaşırtıcı olurdu benim için. Bir de 10 kişi kalarak gerçek Galatasaraylı olduk.

Rezillere oynuyoruz
Muslera'yı da özledim

2018 Mustafa Cengiz: Ama biz FFP'den ceza almadık.
2019 Mustafa Cengiz: Ama biz FFP'den ceza almadık.
2020 Alanya Maçı sonrası Mustafa Cengiz: Ama biz FFP'den ceza almadık.

Hoca sen bahaneleri düşünmeye başla şimdiden. 3 pas üst üste yaptıramıyorsun, anca bahane sıralıyorsun. Rüya görmeyin artık, fb şampiyon bu sezon. Bizse 5. falan belki oluruz. Rüya görmeye devam

Fatih, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Etebo, Donk, Arda, Babel, Feghouli, Falcao. Çok mu zor?

yemin ediyorum ali yavuz oynasın şu falcaodan daha yararlı oynar adam bitmiş işte ölmüş adamdan hala medet umuyo fatih terim

Geri
Üst Alt