Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
net kaçırdılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi takımda az oyuncu olabilir, kalite az olabilir falan filan ama bir takımın oyuncu kapasitesine göre seçimine göre bi sistemi bi taktiği olur. Yönetim tamam betbat da Terimde hala suç yok mu!Belhanda ve Feghouli'yi alsa küfür yer. Ne yapsın. Verdiğiniz mal bu diyor resmen, artık bu işin çözüme kavuşması gerekiyor. Yönetim-Terim kavgası takıma artık zarar veriyor. Bu sefer Yönetim haksız !
Terim "Dinamizm" diyorÖmer ne alaka
onu direkt golden hemen sonra yapması gerekiyordu. Yazdım yukarıda Tayland dalda önemde hemen değişse su an maçı koparmistikFalcao'nun çıkması doğru karar
Böylekral şimdi uyandım nasıldık ilk yarı?
Aynen, bu kadro lig için yeter artar bile ama sorun sadece taktik vs değil gibi, oyuncuların düzenli ödeme almadığını düşünüyorum.Bi takımda az oyuncu olabilir, kalite az olabilir falan filan ama bir takımın oyuncu kapasitesine göre seçimine göre bi sistemi bi taktiği olur. Yönetim tamam betbat da Terimde hala suç yok mu!
futbolu sadece adamın kasları üzerinden yorumlamayı seviyor bizim millet.Şu Luyindama'yı şişirmeye devam edin adam canlı bomba geldiği günden beri 1 tık üstüne koymadı adam.
Rıdvan Dilmen: ''Saracchi'nin pozisyonu penaltı değil. Top, kapalı eline geliyor. Hakemi şu ana kadar çok beğendim.''