Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.396
- 3.371
- 2.278
Luyindama'ya her gelen top sonrası ya top kaybı yada zor top attığı için attığı hata yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 maçla adamı xavi ilan ettiler. form geçici klas kalıcıdır dememişler boşunaHibrit çimin içinde edildiği ülke Türkiye. Bu arada Taylan %72 pas yüzdesi ile oynuyor![]()
Okan bu Fatihle top diye oynar!okan'ı yetersiz bulup gidip 33. yaşındaki yedeği as kaleci diye aldık kaç haftadır takımın anasını ağlattı
Kapalı koluna geliyorYahu Saracchi nin pozisyon nasil penalti degil? Kolu acik resmen!
Alanyaya olsa burada penalti diye bagiririz!
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onda bahane bitmez. "bahane söylemeyi sevmiyorum ama" deyip devamında bahaneleri sıralar yineKırmızı olmadan yenilseydik keşke böyle olunca hocaya hazır bahane çıktı
Biz sahada 11 kişiyken bile aslında 11 kişi değiliz de ondan böyle oluyor.1kisi eksigiz ya artik tek kale oynar alanya. Anlamiyorum alti ustu 1 kisi eksigiz, baska takimlara bakiyorum eksik kalinca bizim kadar baski yiyen yok
Dogru, simdi gordum. HaklisinBence gereksiz yere sinir oluyorsunuz arkadaşlar. Gereken siniri transfer dönemi verdik zaten. Bu kadro şampiyonluğa oynayamaz zaten, geçen sene bundan iyi kadro 6. Oldu.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi