Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.774
- 7.301
- 1.743
Buz gibi golümüzü iptal ettiler, yönetim buna tepki göstermeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman ceza alacaksın çok merak ediyorum sabahtan beri hakaret ediyosunBsg git ya Allahin Salagi
Sıkıntı cahilin olması da değil. Cahil oldukları halde kendilerini aydın sanmalarında... Aslında çoğu futboldan mutboldan anlamıyor, skora göre yorum yapıyorlarÜlkede cahil oranı çok ama çok fazla.
ne yönetimi ya allah aşkına ne yönetimiBuz gibi golümüzü iptal ettiler, yönetim buna tepki göstermeli.
Basladigin her küfüre hakaretde verdigim cevaptan dolayi mine zaman ceza alacaksın çok merak ediyorum sabahtan beri hakaret ediyosun
Basinin seviyesinde yaw, nasil dogal pozisyonAdam bal gibi golü iptal etti. El doğal pozisyonunda ve topun yönünü de değiştirmiyor.
topun yönü değişmiyor top belki aynı açıda bizim futbolcunun önüne düşeceği yerde hız kaybettiği için kendi futbolcusunun önüne düşüyor yani bir avantaj sağlamıyor devamında alanyalı futbolcu kendi eliyle veriyor topu böyle el olmaz.Almanyada bunu penaltı diyen hakem gurbetçidir başka açıklaması yok.El omuzun üstünde oldugu an, ve eli acik oldugu an bir de direk arkasinda gol olursa almanyada her zaman el veriyorlar.
Yok ki elde bir Siyah RüzgarCikamiyoruz Reziller!