Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Üst üste 3 maç yenildigimizi hiç hatırlamıyorum bu yüzden akşam beraberlik olabilir bir ihtimal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaz dizileri gibi hep aynı şeyler çok sıkıcıYooo, gayet de belli ne yaptığımız.
Topu kazandıktan sonra Babel'e veriyoruz, Babel kendi etrafında 3 tur attıktan sonra geriye veriyor.
Ya da Falcao'ya veriyoruz, 338'lik mermiyle vurulmuş gibi yeri öpüyor ve topu rakibe kazandırıp kontra yiyoruz.
Ya da Emre'ye veriyoruz, Emre garibim bakıyor top isteyen bir Allah'ın kulu yok, one man army şeklinde rakiplerini ekarte etmeye çalışırken kaptırıp kontra yiyoruz.
Ya da Belhanda'ya veriyoruz, müsait pozisyonda birisi varsa bile atmıyor, yandaşı Kel'in nerde olduğuna bakmaya çalışırken topu kaptırıp kontra yiyoruz. Veyahut keli bulamadı ve baktı tüm rakip yerleşti, rakibini çalımlayıp topu geriye çıkartıyor.
![]()
Üst üste 3 maç yenildigimizi hiç hatırlamıyorum bu yüzden akşam beraberlik olabilir bir ihtimal.
Lütfen gitme dostumBugun misafirlige gidio ordan izleyecem. Nezaman misafirde izlesem muhakkak puan kaybefiyoruz. Yani puan kaybi garanti..
Bugun misafirlige gidio ordan izleyecem. Nezaman misafirde izlesem muhakkak puan kaybefiyoruz. Yani puan kaybi garanti..
Erzurumlular buradaki Galatasaraylılar kadar inanmıyordur Erzurum galibiyetine.
Saracchi oynarsa 3-1. Oynamaz ama makul sistemle çıkarsak 2-1, oynamaz ve 4'lü de ısrar edersek en iyi ihtimal 0-0.

Bugun misafirlige gidio ordan izleyecem. Nezaman misafirde izlesem muhakkak puan kaybefiyoruz. Yani puan kaybi garanti..
Aslinda mac gunu evden cikmam muhakkak evde izlemeye calisirim ama hanim emrivaki yapti, bana sormadan ayarlamis. Sorsa cevabimi biliyor cunkuLütfen gitme dostum
Bi maç daha kaybetmeyelim
Bize gel ben sana kahve yaparım
Kasimpasa maci
Alanya maci
![]()
Tabi karıcımAslinda mac gunu evden cikmam muhakkak evde izlemeye calisirim ama hanim emrivaki yapti, bana sormadan ayarlamis. Sorsa cevabimi biliyor cunku
Maca dogru mizah hiz verirmiyiz ne dersin ?
Kasımpaşa maçının izahati yok ama Alanya maçında Etebo atılmasa veya attırılmasa skorun bahsettiğimiz tarzda bir noktaya doğru gideceği aşikardı.
Gamli baykus ilan ediyorum seni. Yorumlarinla ekibimizin kaderini tayin etme bundan sonra!!!