T
Diagna-Falcao ikilisini oynat bir bok yapamiyorsan ...
Takim iyice
20201021_114641.webp

Olsun diyemi??

İstedikleri kadar marcaoya bassınlar luyi beyefendi her topu sürücem diye çalıma girmeyip az basit oynasa çok çok rahat çıkar bu takım ileri.

Okan
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Belhanda.. Donk.. Ömer
Feghouli.. Babel.. Kılınç

Arapların keyfi gelsin diye beklicez yapcak bişi yok

Luyi keyfinden yapmiyor, illeride pas atacak adam olmadiginden mecbur kaliyor.

BB Erzurumspor TD Mehmet Özdilek: "Kaan Kanak, Oltan Karakullukçu ve Ömer Şişmanoğlu bu haftaki Galatasaray maçında olmayacak. Amacımız kazanarak yolumuza devam etmek. 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz..."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1-0 one geceriz

ilk yarinin sonlarinda 1-1 olur

sonra 2-1 yeniliriz

Sezon başında ben dahil bazı arkadaşlar kanat gelsin derken bazı renktaşlar çok kanat var ihtiyaç yok diyorlardı.Hepsini topla bir onyekuru etmiyor işte.

Maç konusunda beni heyecanlandıran tek şey;

Puan kaybından sonra hocanın müthiş yaratıcılığı ile ne gibi baheneler üreteceği ve onu savunmak zorunda kalacak sucukcu ve biatçılarin nasıl şekilden şekile gireceği.

Bunun dışında kendi adımıza bizi yine 90 dakika sıkıcı bir futbol bekliyor.

Rakip taraftar ve yöneticileri ise eğlence ve laf sokma bekliyor.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Fatih
Şener Emin Donk Emre
Taylan Ömer
Akbaba
Oğulcan Ali Arda

Skor 4-0 Erzurum alır...

Neler dönüyor bir bakmaya geldim, gidiyorum. Konular geçen seneki ile aynı. Belhanda yetmiyormuş gibi kötü oyunu destekleyecek bir sürü ıvır zıvır oyuncu da geldi biz 2-3 sene toparlamayız gibi geliyor çünkü sıkıntının oyundan değil de oyuncudan kaynaklandığını düşünen kesim düşüncesini değiştirmeye pek yanaşmıyor . Işin kötü yanı hoca da bu kesimin basını çekiyor. Oynattığı - oynatmadığı, bu fikri destekler nitelikteki oyuncular da hocaya güzel kalkan oluyorlar. Şampiyonluklar da dahil hala aynı saçma sapan açıklamalarla insanları nasıl arkasında tutabiliyor gerçekten şaşıyorum.

Bazı oyuncular kötü olsa da alternatifi yok maalesef o yüzden Belhanda ve Feghouli ilk 11'e döner, reaksiyon göstermeliyiz artık...

Geri
Üst Alt