Arda Yıldırım
Parçalı Üye
Bir orta saha bir hızlı kanat alsaydık yine biz şampiyon olurdukta bu şikecilere karşı işte yönetim istemedi bu yüzdende üzülmüyorum bunlar şampiyon olcağı için kendimiz ettik kendimiz bulduk
Bu lazyoyu biz yenemeyiz
caner şerefsizi isterse 10 göl 10 assist yapsın yine de istemem. Böyle şampiyon olamazlar merak etmeyin. Herkes laziospor değil.şu caneri alacaktık..
bunları düşündükce yönetime karşı nefretim inanılmaz boyutlara ulaşıyor.Birde caner bk atan iş bilmez taraftarımız vardı.

Bir orta saha bir hızlı kanat alsaydık yine biz şampiyon olurdukta bu şikecilere karşı işte yönetim istemedi bu yüzdende üzülmüyorum bunlar şampiyon olcağı için kendimiz ettik kendimiz bulduk
caner şerefsizi isterse 10 göl 10 assist yapsın yine de istemem. Böyle şampiyon olamazlar merak etmeyin. Herkes laziospor değil.
caner şerefsizi isterse 10 göl 10 assist yapsın yine de istemem. Böyle şampiyon olamazlar merak etmeyin. Herkes laziospor değil.

Adamlar yatmamışlar kalkmamışlar paso duran top ve kenar ortası çalışmışlar.
Bizim elaman ise ancak ağlasın; bana Messi ve Ronaldo'yi almadılar ve biatci hakemleri mi bizim maçlara vermiyorlar diye.
Not: fenerin kornerden attığı ilk golde Trabzonlu oyuncuya faul var.
İkinci göldeki kornerden öncede fenerli oyuncu topu elle almıştı ortasaha da.
Cici her zamanki gibi görevini layıkıyla yerine getirdi.
KURTULSAK !!
mustafa cengiz transferle şampiyon olunmuyo diyodu al bak bakalım başkan