Bir orta saha bir hızlı kanat alsaydık yine biz şampiyon olurdukta bu şikecilere karşı işte yönetim istemedi bu yüzdende üzülmüyorum bunlar şampiyon olcağı için kendimiz ettik kendimiz bulduk

şu caneri alacaktık..

bunları düşündükce yönetime karşı nefretim inanılmaz boyutlara ulaşıyor.Birde caner bk atan iş bilmez taraftarımız vardı.
caner şerefsizi isterse 10 göl 10 assist yapsın yine de istemem. Böyle şampiyon olamazlar merak etmeyin. Herkes laziospor değil.

Tamam fener iyide bu senedi de çok kek bir sene. Adamların tek rakibi Alanya 😰

Bir orta saha bir hızlı kanat alsaydık yine biz şampiyon olurdukta bu şikecilere karşı işte yönetim istemedi bu yüzdende üzülmüyorum bunlar şampiyon olcağı için kendimiz ettik kendimiz bulduk

Bizim şampiyonluğumuz sadece oyun bazlı değil.Baksana hoca ile başkan birbirine girdi.

fikstüre baktım. fb sıradaki 3 maçını da kazanır. Sonra bjk maçı var, bjk o döneme kadar formda girerse belki puan koparır.

Adamlar yatmamışlar kalkmamışlar paso duran top ve kenar ortası çalışmışlar.

Bizim elaman ise ancak ağlasın; bana Messi ve Ronaldo'yi almadılar ve biatci hakemleri mi bizim maçlara vermiyorlar diye.

Not: fenerin kornerden attığı ilk golde Trabzonlu oyuncuya faul var.
İkinci göldeki kornerden öncede fenerli oyuncu topu elle almıştı ortasaha da.
Cici her zamanki gibi görevini layıkıyla yerine getirdi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Galatasaray hakemlerle mi maç kazanıyor?
Bu nasıl bir ileti?
Bu Galatasaraylıların formu mu yoksa antu mu?
Bu müfterinin işi gücü iftira atmak, onu anladık da, forum yöneticileri buna izin veriyor?
Rezillik resmen..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 tane atmislar hala onde basiyorlar. Biz 3 atsak rakip yarı sahaha tek topcu goremeyiz gömülürüz defansa. Bunlar hep minik sampiyonluk detaylari. Rakibe gözdağı vereceksin boyle. Gomis’li dönemde biz de böyleydik

topla oynama hemen hemen 50-50, fb 24 orta açmış şu dkya kadar, ts ise 9 orta,bu her şeyi açıklıyor.2014 yılında ersun hoca da caner ve gökhanı ilerde kullanıp bol bol orta açtırmıyor muydu?ceza sahasında emenike sow kuyt vardı son 10-15 dk webo giriyordu,kaç tane gol attı webo,çoğu kafaydı galiba.Ersunun sistemine biraz benziyor

Çüko kalecinin oyunculara yakın renk forma giymesine nasıl izin vermiş?

mustafa cengiz transferle şampiyon olunmuyo diyodu al bak bakalım başkan

Lan hadi biz maliz transfer yapmadik. Bjk sen niye caner gokhan buragi gonderiyon bu neyin kafasi aldiklari adamlar da daha pahali zaten

Bizim hoca uzun zamandır kovsunlar diye bakıyor

1,5 yıldır ne oynattığı belli değil ama İstifa edemezmiş, neden, taraftara bir sözü varmış çünkü

Neler tartışılmış, sorun şu ki bizim ülkede doğru dürüst hoca olsa canerin olduğu köşeden atak yapar orası koridor olur iki hızlı adam koy caner atılır orta yapmaya da fırsat bulamaz ama nerdee

Geri
Üst Alt