Tarih dersi Uzaktan tv eğitim birazdan ağaoğlu ile başlar,çanakkale’den girip afyod’dan çıkarsa kimse şaşırmasın.

luyindama ve marcao cikti bütün kornerlerde toplari kapti

bu ezikler nasil oynuyorsa

Adamlar yatmamışlar kalkmamışlar paso duran top ve kenar ortası çalışmışlar.

Bizim elaman ise ancak ağlasın; bana Messi ve Ronaldo'yi almadılar ve biatci hakemleri mi bizim maçlara vermiyorlar diye.

Not: fenerin kornerden attığı ilk golde Trabzonlu oyuncuya faul var.
İkinci göldeki kornerden öncede fenerli oyuncu topu elle almıştı ortasaha da.
Cici her zamanki gibi görevini layıkıyla yerine getirdi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

1603647332962.png

tenor.gif

erol çalıştırmış yaw ts içe önlem alsa dışa salıyor, önden ggyi kullanıyor, arka direğe kesiyor 3 alternatif korner kullanma şekli var heriflerde

Adamlar artik kornerden değişik alternatifler deniyor, o derece yani

Fener biley oynamıyor siyorsunuzda afamlar basıyor. Bı takım Ersun Yanal’ın feneri ile Şenol Güneş’in son seneki Beşiktaş’ın karışımı. Önde baskı yapıyorlar beklerle orta kafa gol oynuyorlar. Bu feneri sistemli bir şekilde pas yapan planlı takımlar rahat yener ama ligimizde böyle bir takım yok.

Demekki neymis caner bu ligdeki en iyi sol bekmis. Her maci aliyor adam hala boyle futbol mu oluyor deniyor🤣

fb rahat kazanır. Ts'de orta saha yok. Fb'nin ise en güçlü yeri. Ts'de wakaeme belli ki canı sıkkın. Hoca istemiyor. Ekuban gibi bu maçta etkili olacak isim de yok. Boşuna umutlanmayın. Puan koparırsa büyük mucize olur.

öbür hafta antalya deplasmanında puan kaybı çok çok daha muhtemel.

demiştim.

Geri
Üst Alt