caner şerefsizi isterse 10 göl 10 assist yapsın yine de istemem. Böyle şampiyon olamazlar merak etmeyin. Herkes laziospor değil.

6 haftanın 4 ünde takımını ipten almış hala herkes laziospor değil diyorsun ya şaka mı bu.. messiyi alsalar bu kadar fayda etmezdi

Neler tartışılmış, sorun şu ki bizim ülkede doğru dürüst hoca olsa canerin olduğu köşeden atak yapar orası koridor olur iki hızlı adam koy caner atılır orta yapmaya da fırsat bulamaz ama nerdee
caner'e önlem almak icin destekli kanat oynatiyorlar hatta üstüne gitmeyi birak cekilip caner gelsin diye bekliyorlar. önlem alacaksan korner calisacaksin.

Caner de Arda da karaktersiz ama en azından teki iş yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon tam derslik bir takım.1 takım nasıl paramparça olur.

Adamlar duran top ile maca dondu, duran top ile maci bitirdi. 10 golun 7'si duran top. Biz kac tane duran toptan gol attik?

Bu soruyu Terim'e soracak gazeteci yok mu?

yav kadroya bak her mevkiden 5 adamları var biz 50 maç taylanı oynatacağız 6 no da

caner'e önlem almak icin destekli kanat oynatiyorlar hatta üstüne gitmeyi birak cekilip caner gelsin diye bekliyorlar. önlem alacaksan korner calisacaksin.
Bizim maçta yapamadılar zaten yemedi ama Canerin arkası hep boştur, hele bizde iken Atleticoya karşı oynadığı maçı unutamam ki gençti o zaman birde

Adamlar duran top ile maca dondu, duran top ile maci bitirdi. 10 golun 7'si duran top. Biz kac tane duran toptan gol attik?

Bu soruyu Terim'e soracak gazeteci yok mu?

geçen sene o 8 haftalık dönemde ömer bayram-donk ikilisiyle 3-4 gol bulmuştuk ama sonra devamı gelmedi.

İlk yariyla ikinci yari nasil bu kadar zit olabiliyor ya ben uzun zamandir bizim maclarda hatirlamiyorum bunu. En sok sneijder’li orduspor maciydi heralde

Şerefsiz ve pislik bir camia oldukları için bu eziklerin her zaman yenilmesini istiyoruz.Diğer yandan da bu trabzon gibi anadolu çomarlarını fulleyip göndereceksin.

Bizde duran top kullanabilecek 1 tane topcu yok

Caner bosa cikacaken, MUTLAKA almamiz lazim, sadece ortalari bu lig icin yeterli diye linc yemistim.

:)

Geri
Üst Alt