Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 328
Aga yönetim değilim ki izin vermeyeyim.Bugun buna izin verirsen önumuzde olan 3 seneyi de unut.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga yönetim değilim ki izin vermeyeyim.Bugun buna izin verirsen önumuzde olan 3 seneyi de unut.
Aga belli şampiyon yapacaklar. Bosverin bu sezonu
7-8 eksigi varmis antalyanin belki bu da etki etmistirKusura bakamyında evinde maç oynuyorsun eksiklerin olsa bile koca maçta fener ceza sahasına 2 kere giriyosan zaten bu maçtan puan falan bekleme yani. Podolskinin sol ayağı olmasa gol atmaları mucizeye kalmıstı zaten.
Merak etmeyin daha bu ligin altından cok sular akar. Ben bu fenerbahçede öyle über sonik bir takım ışığı falan görmüyorum. Sadece kötünün iyisi gibi
Kadroları iyi.Öyle böyle idare ederler.Biz ne halt yiyeceğiz bilmiyorum
Kadroları iyi.Öyle böyle idare ederler.Biz ne halt yiyeceğiz bilmiyorum
top sürmeden orta deniyor adamlar bir sekilde baski kuruyor böyle. gustavo-ozan-gökhan-caner dörtlüsü oynuyor. digerleri figüran. feneri iyi analiz eden teknik direktör ariyorum.18 transfermiş hepsi hikâye 10 kişi antalyayı bile hakemle penaltıyla yenebildiler tek taktikleri duran toplar ve canerin ortalarıyla kaos yaratıp gol atmak bunlara çözüm bulup iyi kontraya çıkan her takım bunlardan puan alır
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 99984
Mavi cizgi ( Orginal ) ama elden ofsayt olmaz, cünkü elden sayilmiyor omuz‘dan sayilabilir.
Kirmizi cizgi cok net Ofsayt oldugunu gösteriyor...
Fener gibi taktiği orta üzerine olan takımları ya markajla ya da pressle kırarsın. TD değilim tşk ederimtop sürmeden orta deniyor adamlar bir sekilde baski kuruyor böyle. gustavo-ozan-gökhan-caner dörtlüsü oynuyor. digerleri figüran. feneri iyi analiz eden teknik direktör ariyorum.
Çerçeveletip fb kadrosu genis diyen arkadaslara hediye edelimŞöyle bir maçı bile hakemle kazandılar diyecek söz yok, Adamların 8 eksiği var keza hocaları yok ve tüm maç takdir hakları Fener lehine kullanıldı. Buna rağmen uyduruk bir penaltı ve kırmızı olmasa kazanamayacaktı son şampiyonluğu 150 sene önce olan takım.
Üstad ban yiyeceksin yapmabu sitedeki gizli fbliler şampiyon olamayaksiniz götoslar
Omarda marianonun beyni olsa cok iyi olurdu. Bir turlu 2si birden olan adam bulamadikHa bu arada sözde o kadar oyuncu doldurdular ama oyun hala bekler üzerinden işliyo. Ortadan bir kere atak geliştirdiklerini görmedim. Bugün dede gökhanla çirkef caneri kenara al fenerin o hucum gücü falanda kalmaz. Caner dedigin çirkefi burda istediğimizde herkes laf ediyodu. Adam çirkef falan ama attığı ortalar genelde tehlikeli.
Bizim özellikle son maçta omarın bir tane adam akıllı ceza sahasına pas yada orta yapabidiğini görmedim.
Mad lakabli kardesi incitmissinbu sitedeki gizli fbliler şampiyon olamayaksiniz götoslar