Aga belli şampiyon yapacaklar. Bosverin bu sezonu

Renktas bunun zaten kararı alınmış..Bende transfer sezonu bitmeden 2_3 gün önce dedim...Şampiyon yapacaklar feneri...Şimdi iki satacak oyuncumuz var marcao luyindama ikisini sakatlamaya oynayacaklar transfer yapmamızı engelleyip ligi fenere bırakacaklar 2_3 sezon...
İZLEYİN GÖRÜN...

Ciddi bi hakem mudahalesi olmaz,rakip takim kornerde sacmasapan hareketler yapip gol yemezse,yani onlem alirsa siradan bi anadolu takimi bile bunlari yener

Ha bu arada sözde o kadar oyuncu doldurdular ama oyun hala bekler üzerinden işliyo. Ortadan bir kere atak geliştirdiklerini görmedim. Bugün dede gökhanla çirkef caneri kenara al fenerin o hucum gücü falanda kalmaz. Caner dedigin çirkefi burda istediğimizde herkes laf ediyodu. Adam çirkef falan ama attığı ortalar genelde tehlikeli.

Bizim özellikle son maçta omarın bir tane adam akıllı ceza sahasına pas yada orta yapabidiğini görmedim.

Kusura bakamyında evinde maç oynuyorsun eksiklerin olsa bile koca maçta fener ceza sahasına 2 kere giriyosan zaten bu maçtan puan falan bekleme yani. Podolskinin sol ayağı olmasa gol atmaları mucizeye kalmıstı zaten.

Merak etmeyin daha bu ligin altından cok sular akar. Ben bu fenerbahçede öyle über sonik bir takım ışığı falan görmüyorum. Sadece kötünün iyisi gibi
7-8 eksigi varmis antalyanin belki bu da etki etmistir

Kadroları iyi.Öyle böyle idare ederler.Biz ne halt yiyeceğiz bilmiyorum

bizim durum sıkıntı. ffp'ye tekrar düşmesek bile camiada para yok. takımı yeniden kurmamız şart. gökten para düşmeyeceğine göre paralı bir yönetime ihtiyacımız var.

bunlar yeni kadro kurdu, bu seneyi götürürler. ama kadrolarında bazı pozisyonlardaki herifler kariyerlerinin sonunda. eğer hamle yapamazlarsa sıkıntı yaşayabilirler. bunun olması için de ffp'ye takılmaları lazım.

18 transfermiş hepsi hikâye 10 kişi antalyayı bile hakemle penaltıyla yenebildiler tek taktikleri duran toplar ve canerin ortalarıyla kaos yaratıp gol atmak bunlara çözüm bulup iyi kontraya çıkan her takım bunlardan puan alır

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
top sürmeden orta deniyor adamlar bir sekilde baski kuruyor böyle. gustavo-ozan-gökhan-caner dörtlüsü oynuyor. digerleri figüran. feneri iyi analiz eden teknik direktör ariyorum.

Defanslari hala rezil bana gore bugun 1 topta bile bunu gosterdiler. Tirsterand gercekten komedi bir herif. Hakemlerde zorluyor bunlari. Gustavo cok zor kart goruyor onca faulune ragmen.

Tabi iyi olmasalarda sampiyon olma sanslari bizden fazla. Cunku biz de iyi degiliz. Ocagi bekliyormusuz

top sürmeden orta deniyor adamlar bir sekilde baski kuruyor böyle. gustavo-ozan-gökhan-caner dörtlüsü oynuyor. digerleri figüran. feneri iyi analiz eden teknik direktör ariyorum.
Fener gibi taktiği orta üzerine olan takımları ya markajla ya da pressle kırarsın. TD değilim tşk ederim

Şöyle bir maçı bile hakemle kazandılar diyecek söz yok, Adamların 8 eksiği var keza hocaları yok ve tüm maç takdir hakları Fener lehine kullanıldı. Buna rağmen uyduruk bir penaltı ve kırmızı olmasa kazanamayacaktı son şampiyonluğu 150 sene önce olan takım.
Çerçeveletip fb kadrosu genis diyen arkadaslara hediye edelim

Ha bu arada sözde o kadar oyuncu doldurdular ama oyun hala bekler üzerinden işliyo. Ortadan bir kere atak geliştirdiklerini görmedim. Bugün dede gökhanla çirkef caneri kenara al fenerin o hucum gücü falanda kalmaz. Caner dedigin çirkefi burda istediğimizde herkes laf ediyodu. Adam çirkef falan ama attığı ortalar genelde tehlikeli.

Bizim özellikle son maçta omarın bir tane adam akıllı ceza sahasına pas yada orta yapabidiğini görmedim.
Omarda marianonun beyni olsa cok iyi olurdu. Bir turlu 2si birden olan adam bulamadik

Geri
Üst Alt