- 20 Haziran 2011
- 57.700
- 63.053
- 4.533
Hakem febeyi kolluyor diyenler utanirmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem febeyi kolluyor diyenler utanirmi?
Ve forumda yorum yapmasıncisse'nin fenerde 800-900 bin euro para aldigina inanabilecek kadar saf olanlar
perotti'nin fener'de roma'dan aldigindan %30 daha az alacagina inanacak kadar saf olanlar
bu ligi izlemesin.
Ben izlemiyorum mutluyum vallahicisse'nin fenerde 800-900 bin euro para aldigina inanabilecek kadar saf olanlar
perotti'nin fener'de roma'dan aldigindan %30 daha az alacagina inanacak kadar saf olanlar
bu ligi izlemesin.
Şampiyon GalatasarayHer hafta aynı ismler gelip fb kadrosu genis bilmem ne diye zirvaliyor.hakemlere yonelik tek laf yok,çünkü hakemlerin hemen hemen her fb maçına ciddi sekilde etki ettigini bilyolar bu sozde Galatasaraylilar ve hala utanmadan yorum yapiyolar.fbnin kadrosu genis biliyoruz, baska kelaminiz yok mu forumdaki gizli fenerbahceli arkadaslar?antuda yazin artik.biktirdiniz gerçekten
Var hakemi de aynen12 değil 13 kişi oynuyor lavuklar
Bin defa gorustuler o gunden sonra ne dusmanligi. Bizim aysal o kadar yaladi bi defa gorusmedi yuzune bakmadiya kim neden talimat veriyor anlamıyorum ya Ali Koç reisin düşmanı değil mi? Gezi olaylarından beri?