Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.033
- 3.582
- 1.023
bence de artık reis sevdalısı olmanın vakti geldi de geçiyor.ya kim neden talimat veriyor anlamıyorum ya Ali Koç reisin düşmanı değil mi? Gezi olaylarından beri?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de artık reis sevdalısı olmanın vakti geldi de geçiyor.ya kim neden talimat veriyor anlamıyorum ya Ali Koç reisin düşmanı değil mi? Gezi olaylarından beri?
Ben analarına sövecem az kaldı o fenerlilerin..Her hafta aynı ismler gelip fb kadrosu genis bilmem ne diye zirvaliyor.hakemlere yonelik tek laf yok,çünkü hakemlerin hemen hemen her fb maçına ciddi sekilde etki ettigini bilyolar bu sozde Galatasaraylilar ve hala utanmadan yorum yapiyolar.fbnin kadrosu genis biliyoruz, baska kelaminiz yok mu forumdaki gizli fenerbahceli arkadaslar?antuda yazin artik.biktirdiniz gerçekten
Antalya başkanina bak hakeme.laf yok.
Bizim çocuklar iyiydi diyor sadece.
Biz olsak hepsi kükrerdi
KURTULSAK !!
Ugurcan ilk 2 golde de amatorce hata yapti o macta.Kör gözlü fenerli bunlar,baska bisey degil.midemi bulandiriyolar artık.Olum su fenere kaliteli demeyin gulesim geliyor. Her hafta ayni senaryo. Ozanin attigi gol kalecinin ustune vuruyor ayagina carpip gol oluyor. Rakip 10 kisi kaliyor acayip penaltilar oluyor. Gecen hafta trabzon kalecisi ustune gelen topu besliginden yedi. Ne bos beles takim bu
Hadi biz iyi degilizde bunlar ne. Bizim macta orta sahada ustunluk kurdular bize pozisyona giremediler
Her hafta bu komik takima kaliteli diyip arkasi bos yorum yapiyorlar. Ben sahada kalite filan gormuyorum kardesim.
Aga belli şampiyon yapacaklar. Bosverin bu sezonu
sindirirler. öyle bir sindirirler ki.benim merak ettiğim fbliler nasıl bu şekilde şampiyon olmayı içlerine sindirecekler? Gerçi resmi şikeyi bile övünerek sahipleniyorlar benimki de soru.
Fb bu kadrosunu avrupada başarı için kurmadı ki zaten. Hatta bu kadro 1 yada 2 senelik kadro geleceği yok. En iyi oyuncuları ya yaşlı ya sakat adamlar. Ama lig için fazla fazla yeter. Sırf lige uygun her türlü skor bulacak oyuncuları olan alternatifli kadro kurdu. Ligin bug ına göre kadro kurdular.oradan buradan bonservisi yok diye aldiklari adamlarla yeni takim olmanin verdigi gazla bastiriyorlar ama bu oyunun avrupada hic bir karsiligi yok
yerel ligde bu oyun sampiyon olmaya yeter ama ayni bizim rangers'a ezildigimiz gibi fener edirneden ötede oynadigi ilk avrupa macinda elek olur
gustavo itine macin 5.dakikasinda bir sari verirler öyle rakibe dan dun giremez mesela
caner kart görür 25 dk dolmadan
ayka, kafa, göz ne varsa giriyorlar ama kart vermiyorlar bu iblislere türkiye'de.
18 transfermiş hepsi hikâye 10 kişi antalyayı bile hakemle penaltıyla yenebildiler tek taktikleri duran toplar ve canerin ortalarıyla kaos yaratıp gol atmak bunlara çözüm bulup iyi kontraya çıkan her takım bunlardan puan alırlemos 3 mac oynayip kulübeye düstü
sosa her mac oyundan aliniyor
1.1 milyon euro'ya anlastigimiz mert hakan zibidisine 1.6 milyon euro yillik para teklif edip transfer ettiler ama ortada yok
kasimpasa'nin peskes cektigi thiam bi boka yaramiyor ve kolay kolay oynatmazlar bir daha
sinan gümüs karaktersizinde seye sürecek akil yok
soran olursa fenerin transferlerin hepsi nokta atisi
hücuma aldiklari diger elemanlar kendini sürekli yere atarak penalti almaya calisan bitiricilikten uzak gavatlar
gökhan caner gustavo ozan dörtlüsü ayakta tutuyor, biraz da valencia ile pelkas iyi
Valla ben engelledim,ama forum disina cikinca fener ne zaman adaletsiz bi gol attiysa,bunlar foruma damliyo ve yorumlarini goruyorum disardan takip edince.defolsalar keskeBen analarına sövecem az kaldı o fenerlilerin..
Sabrediyorum admin arkadaşlara da söyledim..
Sonra neden sövdün falan diye kimse duyar kasmasın burda
Benden söylemesi
Bugun buna izin verirsen önumuzde olan 3 seneyi de unut.
ya kim neden talimat veriyor anlamıyorum ya Ali Koç reisin düşmanı değil mi? Gezi olaylarından beri?
uefa ile bizim gibi bir anlaşma yapmak zorunda kalırlarsa bir şey olmaz. ama orayı atlatırlarsa sıkıntı olur. ceza almaları gerek.