Bu futbol degil. Ligin en kotu takimini sidik zoruyla yendik.

Bu berbat futbol icin yonetimin yapamadigi transferleri bahane olarak sunamazsin ankaragucu karsisinda.

Turkiyenin hala en pahali kadrosuyuz. Bu oyunun bahanesi yok. Sene sonu hoca jubile yapmali artik ve yerine iyi bir yabanci teknik adam alinmali.

Galatasaray, ligde TT Stadı'nda en az isabetli şut attığı maçı oynadı.

12 - Gaziantep FK

5 - Fenerbahçe

5 - Aytemiz Alanyaspor

3 - Ankaragücü

her mac daha kötüye gidiyoruz
Bu kadro en fazla bu kadar oywskdfkdfkdkfffgf... :puhaha:
Hoca giderse mahvoluruz. XD Lan bi takım nasıl daha mahvolabilir, kendi takımımızın maçını 90 dk izleyemiyoruz. :asd:

Hocamizin en sevdigim yani Taraftari hiç Şampiyonluk stresine sokmuyor ya Rahat Şampiyon oluyoruz yada ilk 4e giremiyoruz devre arasi havlu atiyoruz..

Sarachi kronikmisin nesin be Aslanim bizim su doktordan nefret ediyorum hic bi ise yarasigi yok

Of bu gscde adamin elinden yasama sevincini alir yaw su forum tam bir kanser sebebi

Hocamizin en sevdigim yani Taraftari hiç Şampiyonluk stresine sokmuyor ya Rahat Şampiyon oluyoruz yada ilk 4e giremiyoruz devre arasi havlu atiyoruz..
rahat mı şampiyon oluyoruz. fatih terim ve rahatlık yan yana asla gelemez. şampiyon olduğumuzda bile ıkına ıkına oluyoruz, bizi verem etmeden olmuyor asla.

Yarından itibaren tüm teknik heyet ve futbolcular eğitime alınmalı. Yoğun bir ders temposuyla devre arasına kalmaz toparlarız.

Yarın sabah 8:30'da ilk ders konusu:

GoHm5qP0Cmrc3CtYzgOI4DEXUsZUL50Q17_sl_Vjiuf8-hFq8rF9AB4_LhEWD_PTEfJXpbdvpWtBTm-0q4ZRnds45_NuBFJ-5EVHs1Ym6yXUXu4KCTM5EVfST9jJSCTydQ4tl5IPKvh9H1gINXy1zMXbBTiUCuswxSfXWQ

Hocadan ve bütün takimdan özür diliyorum büyük kaptanimiz Ömer Bayram""Kötü futbolun sebebi dünkü yaşadığimiz deprem...

Bu kadro en fazla bu kadar oywskdfkdfkdkfffgf... :puhaha:
Hoca giderse mahvoluruz. XD Lan bi takım nasıl daha mahvolabilir, kendi takımımızın maçını 90 dk izleyemiyoruz. :asd:
Gılıçdar sgkyı batırdı.Bazı taraftarlar bunun başka versiyonu.Gılıçdar mı yönetecek diyen tayfayla hoca giderse biteriz diyen tayfa arasında fark göremiyorum.

Geri
Üst Alt