2. yarı ayvayı yedik genelde ilk yarı çekingen olan ekipler bunlarda hiçbir şey yok deyip 2. yarı özgüvenle saldırıyorlar.

Şimdi içerde takıma kızar mı acaba niye dikine oynadınız atak geliştirdiniz diye

Tam uykuya dalmak üzereydim ki Babelin golüyle kendime geldim. O derece sıkıcı ve uyku getiren bir ilk yarı oldu.

Allahini seven defansa gelsin basliyor

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne ve Falcao eleştirilerini kabul etmiyorum takım bu forvetleri kaç pozisyona sokabilmiş kaçı gol olmuş kaç tanesi kaçmış.. ortasahaya gelsin top alsın stopere koşsun alsın yürüsün böyle forvet yok halısaha topçusu değil bu adamlar.

Babeli forvete çekip hızlı bir kanat almalıyız.

Ya abicim sende bir oyun yok adama top gelmedi 50 ortadan bir tanesi tuttu o da gol oldu, savunduğumdan değil de deveye sormuşlar boynun niye eğri hesabı neremiz doğru ki
Diagne bayağı leş bayağı

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagneye sabredebilen bizler bu hayatta çoğu şeye sabredebiliriz bence

Belhanda olmazsa takim ileri gidemiyo..Bu takima 3 tane teknik adam lazim..Defans iyi belkide son yillarin en iyisi stoperler bekler defansif olarka cok iyi hemde on liberosuz oynamalarina ragmen..Kreatif oyuncu eksik malesef iki kanat iki ofansif orta saha lazim

Diagne’ye kenardan 1 top bile gelmedi icinde diyordur Trezeguet’ten Omer Bayram’a ve Emre Kilinc’a kaldim

Geri
Üst Alt