rakibin zayıflığı ve kötülüğü ne derece etken bilmiyorum ama sezonun en iyi futbolunu oynadık
net 8 pozisyona girdik
rakibin 1 tehlikeli atağı 1 şutu 1 golü var sadece.
yüzde 98 şansızlık yüzde 1 ise Terim in 2 farkı bulmadan 3 değişiklik yapıp takımın kimyasını bozmasıydı.
iyi oynayan topu koşturan takımda 3 değişiklik anlamsız oldu.
deplasmanda Rize ye çakıp telafi ederiz inşallah

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem in oyuna girişi bile klas niye oynamaz anlamak zor. Ne oynuyoruz belirsiz kolay takımlara dahi pres yapmayı hiç beceremiyoruz.

Benim anlamadığım bizim şutların hepsi nasıl kaleciyi buluyor. Sağa sola kaçan yok. Hep kalecinin üzerine. Çalıştıramıyorsun demek ki.

1 tane forvet var diagne diye ayakta duramıyor hele 1 tane ömer bayram diye kendini futbolcu sanan bi adam var her korneri on direğe atiyor deli ediyor etobo taylan gibi 2 tane düz topcu var kaleci desen kova oğlu kova, teknik direktörü bunamış hele ki bi yönetimi var evlere şenlik yönetim mi dingonun ahirimi belli değil ve biz bu takımdan şampiyonluk bekliyoruz :) ben bıraktım bu hayali siz de birakin

Ilkyarida 10 pozisyona girdik gorduysen,ama yeteneksizlikten kaçırdık. ikinci yari 10 kisi kaldiktan sonra kapandilar ve daha az pozisyon bulduk. takimda kalite eksikligi var,kadro yetersiz.ilk 11den 5 oyuncuda yok.yeterli mi
Kardesim hani bizim dönencemiz başlıyordu 200 sut cekip kazanamiyiruz nedir bu galaksinin ve samanyolu yildizlarinin bize garezi

Çok Güzel Değil mi ya...

🇦🇿Qax rayonunun Qorağan kəndindən olan şəhidimiz "Şəhid olsam məzarıma Azərbaycan bayrağı ilə yanaşı, Qalatasarayımın bayrağını da asarsınız" deyə vəsiyyət etdiyindən, onun arzusu yerinə yetirilib.FB_IMG_1606157025437.jpg

Aga hoca kovulsun artik yeter ilk yaridaki takim 11e 11 daha iyi top oynadi sonradan oyuna soktugu adamlar 10 kisi takima karsi bile pozisyona giremedi .Hoca yaslandigi icin mi boyle yapiyor yoksa yonetime mi inat yapiyor anlamiyorum .

feghouli out Kerem

Belhanda bu takımın kaptanı olmalı akbaba malına kalmak gerçekten rezillik

Emre kılınç ise en azından duran topları iyi sağ kanatta alternatifsiz olmalı

Babel bu takımın as santraforu imiş bugun bir kez daha gördük

Etebo yedekten öteye gidemez

Belhanda Taylan

Emre Kılınç Arda Kerem

Babel

Bu takımın banko ileri altılısıdır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu takıma 20-25 metreden şut atabilecek bir adam alın. Bıktım yahu önü boş olmasına rağmen oralarda yan pas geri pas yapan adamlardan.
Ceza sahası civarına düştü mü Sneijder gibi Gomis gibi Allah ne verdiyse vuracak adamlar lazım Feghouli ilk yarı bir şut attı top sürünerek gidiyor resmen ...

Geri
Üst Alt