- 26 Eylül 2012
- 118.736
- 66.951
- 4.818
Cok ama cok yanlis maca oynadin Fünsal. Yarin ve carsamba CL maclari var orada parani cok daha rahat katlardin %30 kazanc icin büyük risk bizim esseklere oynamak hele takim su haldeyken.
Büyük gecmis olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandasiz bi hic oldugumuz hususunda anlasalim
Oraya bakarsak benim 2 hafta onceki yoruma bakmak lazim.30 kasima kadar idare ederse hoca sonra seriye bağlayabilir dogru kadro ile dedim.zor bu surec.rize macini alirsak hersey yoluna girmeye baslar.bu mac hocalikta bisey yok.diagne ve kaleci gibi etmenler varKardesim hani bizim dönencemiz başlıyordu 200 sut cekip kazanamiyiruz nedir bu galaksinin ve samanyolu yildizlarinin bize garezi
Kaleci pozisyon almayı bilirse zaten defansa, topa ve forvetin vuruş pozisyonuna göre top kalecinin olduğu bölgeye gelir; bizim adına kaleci demeye dilimin varmadigi arkadaş gibi korner bölgesinde oynanan, ön direğe ortalanan topu kalenin ortasında beklersen top doğal olarak yine topun geldiği ön direk bölgesinden ağlarla buluşur.Benim anlamadığım bizim şutların hepsi nasıl kaleciyi buluyor. Sağa sola kaçan yok. Hep kalecinin üzerine. Çalıştıramıyorsun demek ki.
O da dogru ,neyse yazik oldu .yapcak bisey yok.telafi ederiz insallah bikac ekstra deplasman maciylaElde adam kalmadi yapacak bisey yok
Son dakikada gene yedirecekti golü ondan ağlıyorBahanetor yine başladı ağlamaya
Neden 5 dakika uzatma verilmiş diye ağlıyor bu sefer.
KURTULSAK !!
Maca nediyon abican,kacan golleri gordun di mi ?net golcu eksikligi var deli gibi,sut ceken ortsaha ve orta yapan kanat,top suren,calim atan kanat vs cok eksigiz yav,5 covidli oyuncu da lk 11den cikti sansa,luyindamada yoktuYalniz ben hala Palabiyik denen serefsizin penalti pozisyonunu nasil incelettigine sasiriyorum.
Normalde es gecerdi itoglu it. Cok sasirdim gercekten bu seferlik bir "helal olsun"-u hak ettin PALA.
4,500 lira için 15,000 lirayı riske atmak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaleci pozisyon almayı bilirse zaten defansa, topa ve forvetin vuruş pozisyonuna göre top kalecinin olduğu bölgeye gelir; bizim adına kaleci demeye dilimin varmadigi arkadaş gibi korner bölgesinde oynanan, ön direğe ortalanan topu kalenin ortasında beklersen top doğal olarak yine topun geldiği ön direk bölgesinden ağlarla buluşur.
10 kisi takimi 30 dk bogamiyorsun sonra vay efendim 5 dk azdi 7-8 dk olmaliydi
Yazik su aciklamalara bak utanir insan