Fatih
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Feghuli Kılınç Ömer Sekidika
Diagne

şayet skidika haberlerinde hakikat mevcutsa

Valla cagne malliga dvm ederse olur hatta donku bile koyarim emini stopere koyup. Akbaba oynayacaksa boyle cift forvetli gibi dizilis daha makul gecen sene post covid maclari gibi

bunu anlamadım akbaba ile çift oynamadık ki covid sonrası

Falcao bey kesin olarak oynamayacakmış haber değeri yok gerçi, Diagne ile falan zaman harcamadan direkt Ali Yavuz başlamalı umarım hoca biraz cesur davranır.

Fatih Linnes Donk Marcao Saracci Taylan Ömer Kilinc Feghouli Diagne

10 isim kesin

Akbaba
Şener
Ali yavuz
Ogulcan
Kerem
Sekidika

Genclerden biri en az 20 30dk oynayacak gibi duruyor Tahminim ali yavuz
20-30 dk mı.

5 dakika oynarsa öpüp başının üstüne koy. Tahminimce 90+ da girer.

sent via GSC

Öne geçsek skoru tutamayız. Bu maçı bu kadro ile kazanmamız mucize olur.
Valla o kadar yükselmiştim ki Sivas maçından sonra o kadro devam etsek 3-4 atıp yolumuza devam ederdik şimdi 1 puan bile kazanç olur. Korona kere ...

kayseriyi kendi sahasinda yenemeyen sampiyon olmasin zaten

98 senesinde nasıl 9 puan geriden gelip şampiyon olduysak yine olacağız. Onlarda Falcao, Muslera, Feghouli, Arda Turan, Babel, Belhanda, Emre Kılınç, Taylan, Omar, Saracchi, Luyindama, Marcao ve en önemlisi Fatih Terim yok. Çok gördük safi rüzgarları herkes rahatına baksın.PhotoCollage_20201121_173258470.jpeg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

98 senesinde nasıl 9 puan geriden gelip şampiyon olduysak yine olacağız. Onlarda Falcao, Muslera, Feghouli, Arda Turan, Babel, Belhanda, Emre Kılınç, Taylan, Omar, Saracchi, Luyindama, Marcao ve en önemlisi Fatih Terim yok. Çok gördük safi rüzgarları herkes rahatına baksın.Ekli dosyayı görüntüle 101798

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad çok uğraştın mı ? Ben üşenirim şahsen

Geri
Üst Alt