Bu takıma devre arası bir forvet şart.Hatta ilk o gelmeli.İstediğin kadar atak yap forvetin diagne olunca bir anlamı yok

Mecbur kalmış gibi.

alacak bu maç
6128_y-harfi-si-1834_1.jpg

Neyse en azından Oğulcan diye her maçın ardından yaygara kopanlar görmüşlerdir heralde Oğulcan'ı. Hoca bir haftada Kerem miydi neydi onu oynatsa da o defter de kapansa.
İyi oynasa nolucaktı peki adamlar hiç forma şansı bile bulamamışki

kötü oyundan yada mağlubiyetlerden sonra insanlar çözüm arıyo o denensin bu denensin belki oyuncu yada maç kazanırız diye

kerem oğulcan ali falan mbappr değil zatende belki bir umut bişeyler yapar diye bekliyo insanlar

İlk yarıda Emre Akbaba’yı, Feghouli’yi ve Diagne’yi beğenmedim.

Feghouli’yi hoca top dağıtsın diye ortaya koymuş. Defansif olarak pek bir şey yapmıyor. Ofansif olarak da top ayağına geldiğinde geniş alan bulduğu için ilk paslarda sıkıntı yok, ama ceza alanına yaklaşınca yine iyi işler yapamadı. Şutları berbattı. Daha iyi işler yapması, defansın dengesini bozması lazım.

Diagne atması gereken pozisyonları hiç etti. Topu alıp ceza alanına rahat gireceği yerde sahtekarca kendini yere bıraktı.

Oğulcan’ı beğendim. Çok kötü bir futbolcu bekliyordum ama bence biraz heyecandan biraz kalitesizlikten kötü paslar atsa da, iyi yaptığı işler vardı. Duvar paslarında doğru noktalara koşu yaptı, bazı topları iyi kontrol etti. Bu adam sanırım bu maça kadar bir dakika top oynamadı bu yıl. Bunu göz arşı etmemek lazım.

Taylan harika oynadı.

Emre Kılınç çok iyi iki orta kesti. Hareketliydi. Pozitif katkı verdi. Ama transferi öncesi söylediğim gibi bence ideal bir Galatasaray takımının ilk on bir oyuncusu değil.

Saracchi’nin daha etkili olması lazım.

Kayserispor çok kötü bir takım. Hayır, biz iyi olduğumuz için değil, onlar çok kötü.

Lung denilen lavuğu igne ile oynatacaklar saanirim 2. Yari adamin futbol hayatini bitirecekler ama farkezmez yeterki Galatasaray kazanmasin

Bizim takmda köşeye kalecinin kör noktasına vurma özelliği yok. Varsa yoksa üstüne şeytan taşlar gibi üstüne falan vuruyorlar. Böyle olursa daha bir çok maçta kalecileri yıldız ederiz.

Falcao olsa bu kadar pozisyona giremezdik bence bana öyle geliyor. Dünyada kontrol edilmesi en kolay forvet olabilir şu an.

Diagne yerine defans arkasina kosu yapabilen hizli bir forvet olsaydi cok cok farkli olurdu beceriksizler kimseyi alamayinca gittiler son gun 13 milyonu kasimpasa’ya verdiler

Bu linneste önü boş savunma arkasına koşu yapmıyo

gelen topu stop edip yandaki adama yada donka veriyo sürekli sıkıldım bu durumu izlemekten

Bire bir oyna bi topu alıp çalım dene en azından yaw

Geri
Üst Alt