Ligin en kötü iki takımından birine karşı rakip 10 kişiyken pozisyon bulamamak nedir ?
Ilkyarida 10 pozisyona girdik gorduysen,ama yeteneksizlikten kaçırdık. ikinci yari 10 kisi kaldiktan sonra kapandilar ve daha az pozisyon bulduk. takimda kalite eksikligi var,kadro yetersiz.ilk 11den 5 oyuncuda yok.yeterli mi

Takıma ve hocaya kufredenin g.tunu sikeyim birazda futbol şansı gerek. Sakat eksik bir sürü oyuncuya rağmen son vuruşlar ve dolayisiyla skor hariç ezdik adamları yazık oldu. Erken değişiklik bu kez maç kaybettirdi. Tek şutla gol attı adamlar farkında mısınız????
ligin en kötü takımından 10 kişiyle gol yemissin 30 dakika 1 0 öndeyken 11 e 10 oynamışsın ezdik diyosun. Cidden komedi

Kerem niye oynamaz kinvalla cocuk 2 dk da gosterdi kendini

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi çıkar 7-8 atacağımız maçta kalecimiz yere yatmadan puan kaybettik bu çocuklar yeterki böyle oynasın galibiyetler de gelecektir diye zirvalar iki hafta daha kötü gidersek Ocak ayına kadar müsade etsinler bize der bu şekilde kısır döngü bakalım nereye kadar gidecek ?

Oyuna girdigi dk yanlis,fizik olarakta hazir degil gobi
ya sen gençsin doğru düzgün maç yapmamışsın ulan bari fizik kuvvetin yerinde olsun.Ben 3 5 kişiyi çalımlamasını rövaşata gol atmasını beklemiyorum.Arkadaş sen hadi yetenek kısıtlı tamam ama en azından ayakta dur ya

Bu kazma ordusuyla çok zor maç olacağı belliydi, 15 gün 15 gece oynansa penaltı haricinde gol atamazdık. Belhanda-Arda-Falcao ve Babel sahada oturup s.çsalar bu kazma ordusundan iyidirler. Bir daha bu adamlar niye oynuyor demezsiniz. Ben puan kaybı beklediğimi sıkça yazdım Akbaba mı gol atacak kazma Diagne mi Oğulcan mı ?

Bir daha da bu takıma evlat mevlat almasınlar gördük Galatasarayın evladı emreyi.Yılda 2-3 milyon eur bandında para al 3 kuruşluk katkı yapama

ya sen gençsin doğru düzgün maç yapmamışsın ulan bari fizik kuvvetin yerinde olsun.Ben 3 5 kişiyi çalımlamasını rçvaşatı gol atmasını beklemiyorum.Arkadaş sen hadi yetenbek kısıtlı tamam ama en azından ayakta dur ya
Ali yavuzu tartışacağımız maç degil abi.gencler oynasin diye kicimiizi yirtiyoruz,sonra kiytirik bi vakitte oynaynca sovuyoruz,ve terim fanları da alin size gençler diyo

Bu takim ne zaman lige ara verilse puan kaybediyor demekki takim çalismiyor burdaki Terim yalakalari yüzünden eleştiride yapamiyoruz, bir Hocanin yaptigi her degişiklik bu kadar yanliş ve negatif etkimi yaparya, ulan takima gol lazim gidip Feghuliyi cikariyor 1 dakika oynatmadigi Keremi sokuyor, 85 den sonra 2 oyuncu sokuyor ALLAH im kafayi yiyecegim..

Geri
Üst Alt