ŞL 20/21 Son 16 M:1 | Atalanta 0-1 Real Madrid || Mönchengladbach 0-2 Manchester City | MS | 24 Şubat

Bu Bein'de CL maçlarında niye seyirci efekti yok kodumun beyinsizlerin

Spiker kalitesi inanılmaz düştü bir kaç senedir. İnce ses tonlu spiker bozuntularını dinlemek tam bir işkence.

İki maça da 2.5 üst oynadım iddaayi birakiyorum tutmazsa

Realin 500 m euro harcayıp hala 5 sene önceki takımla oynamasıyla Barca'nın 300 harcayıp Anadolu takımına dönmesi birbiriyle yarışacak mallık seviyeleri.

Bekledigimden uzun direndi bizimkiler. Ilk 10 dakikada yerdik diyordum.

City'de kimsenin belirli bir pozisyonu yok. Resmen herkes her yerde oynuyor. Aşırı akışkan bir oyunları var.
Cancelo ve İlkay daha çok denge bozuyor ondan dedim, diğerleri daha stabil değişiyor.

Zaten şu oynatmaya çalıştığı oyunu hayal etmek bile büyük iş yav bir de uygulatıyor, oyuncuların yer değişimi vs mükemmel bir de ilerdeki yetenekli adamlara kısa süreli top kullandırabilmek de önemli, Sterling'de bile bir denge var.

pozisyon da buldular aslında değerlendiremediler pek

Normalde CL de buldugumuzu atiyorduk bugüne kadar. Ama Rose denen serefsizin hainliginden sonra takimin sirazesi kaydi iki haftadir.

Köln derbisinde rotasyona gittiginde anlamistim bunun aklinin basinda olmadigini.

Geri
Üst Alt