ŞL 20/21 Son 16 M:1 | Atalanta 0-1 Real Madrid || Mönchengladbach 0-2 Manchester City | MS | 24 Şubat

Normalde CL de buldugumuzu atiyorduk bugüne kadar. Ama Rose denen serefsizin hainliginden sonra takimin sirazesi kaydi iki haftadir.

Köln derbisinde rotasyona gittiginde anlamistim bunun aklinin basinda olmadigini.
Yalnız Jr Dortmund oldunuz iyice, iyi başla sonra tecrübesizlik veya başka sebeplerden düşüşe geç.

Almanya'nın Beşiktaş'ı :/

Bu pep her sene daha bi manyaklaşıyor
Valla David Silva - KDB çift içle oynaması daha makuldü.

Son 2 ayda oynattığı oyunu dışarıdan izlerken bile çözmek zor, herifin açıklarını buluyorsun yeni bir şey üretiyor.

Bakalım Klopp benzeri bir formül bulabilecek mi

Yalnız Jr Dortmund oldunuz iyice, iyi başla sonra tecrübesizlik veya başka sebeplerden düşüşe geç.

Almanya'nın Beşiktaş'ı :/

Bi de heriflerin arka bahcesi olduk iyice. Ellerinde olsa Neuhaus'u falan da alacaklar ama onu Bayern kapacak gibi duruyor.

2-3 hafta önce yine rahat CL ye katiliriz diyordum ama bu Rose-Dortmund olayindan sonra ilk 4 disinda kaliriz garanti. Sezonun genelinde cok istikrarsiz takim hep.

Valla David Silva - KDB çift içle oynaması daha makuldü.

Son 2 ayda oynattığı oyunu dışarıdan izlerken bile çözmek zor, herifin açıklarını buluyorsun yeni bir şey üretiyor.

Bakalım Klopp benzeri bir formül bulabilecek mi
Bunun her yenilgiden sonra odasına kapanıp sabaha kadar taktik düşündüğü doğru herhalde. Sürekli bi kontra taktik üretiyor bu nasıl bi futbol aşkı futbol zekası

Sommer
Lainer Ginter Elvedi Bensebaini
Hofmann Zakaria Neuhaus
Plea Stindl Thuram​

Tam Fifa kadrosu var BMG takiminin. Yedekte Lazaro, Wolf ve Embolo gibi isimler.

Pepin özellikle city döneminde elinden geçen topçular emekliliklerinde her biri potansiyel süper td adayları olur herhalde. Adamların görmediği şey kalmadı, bunları uygulayabilmeleri de zaten başlı başına bi iş

Gladbach bu cityi bir daha bulmaz. Defansta cok kotuler ilerde de jesus denen mal var

Vinişyus aptali sezon sonunda dehlenir ins.

Pep bunlari sabah aksam dövse içi sogumaz muhtemelen. Silva Sterling Jesus korkunc kotu kararlar veriyor hucumda

Gladbach yine net olabilecek pozisyonu hic etti. Zekeriyadan aptalca 1 pas

Atalanta’nın kırmızısı doğru muydu? Maçı izleyemiyorum.

Geri
Üst Alt