ŞL 20/21 Son 16 M:1 | Atalanta 0-1 Real Madrid || Mönchengladbach 0-2 Manchester City | MS | 24 Şubat

derken gol geldi . Şimdi atalanta maçında 2 kornere daha ihtiyac var

Renktaşlarımın cevaplarına göre Real Madrid’e yine torpil geçilmiş. Şaşırmadım.

Bizi de çeyrek finalde hakem sayesinde geçmişlerdi.

Ben yine de, 10 kişi de olsa Atalanta’nın Real Madrid gibi sıradan ve dandik bir takıma karşı gol bulamamasını yadırgıyorum.

Renktaşlarımın cevaplarına göre Real Madrid’e yine torpil geçilmiş. Şaşırmadım.

Bizi de çeyrek finalde hakem sayesinde geçmişlerdi.

Ben yine de, 10 kişi de olsa Atalanta’nın Real Madrid gibi sıradan ve dandik bir takıma karşı gol bulamamasını yadırgıyorum.

pozisyon gerçekten gri ama şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki aynı pozisyonda ramos veya pique gibi adamlar olsa büyük ihtimal atalanta karşısında kırmızı verilmezdi

At 10 kişi kalınca canlıdan 1.65’den Madrid’e girdik hayat yok

Oyun olarak City, Bayern ve CL'deki Paris yari finali hak ediyor diyebiliriz. Son olarak da Liverpool bu sene CL icin saldiracak sanirim. Ligde havlu atali cok oldu. Bir sey oynamiyorlar ligde.

-Juventus bu sene tat vermiyor. Pirlo icin 1-2 sene daha beklemek lazim. Antrenörlüge böyle bir takimda baslamak kolay degil.
-Real Madrid bu sene tat vermiyor. Kadro olarak da hala eskiler oynuyor. Gencolar verimsiz.
-Atletico muhtemelen lige yüklenir. Gol yollarinda hic bir sey yapamadilar son macta.
-Chelsea silik bir görüntü sergiliyor. Yari final yapmasi sürpriz olur, kuraya göre belki ama City-Bayern-Paris-Liverpool falan bunlara büyük gelir.
-Dortmund'un ligde son 7 macta sadece 2 galibiyeti var. Istikrarsiz takim ve hocasi yok

Real rahat rahat takılıyor. Kendi sahalarında bir gol yiyince kıvranırlar.

Geri
Üst Alt