Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.825
- 109.669
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de öyle düşünüyordum da Chelsea maçında rezalet oynadılar.Bu sene kazansinlar artik diyordum ama Real final yaparsa kupayi alirlar bak. Yaz kenara![]()
ramos dönmeyecek mi dönerse real toparlarBen de öyle düşünüyordum da Chelsea maçında rezalet oynadılar.
Sürpriz beklemiyorum. Bence PSG'nin saldırgan başlangıcı işe yaradı ve momentum yakaladılar.İlk yarı paris ezdi resmen
deplasman kuralini kaldirmak lazim sankiseyirci yokken 2 maçlı eleme turunun ne manası var
Haalandla Mbappe şu an için olduklarından büyük, Foden ise olduğundan düşük gösteriliyor.
Pag 1.5 üst dedikGol çıkar mı? 1.5 üst olur mu?
Haaland icin dogrusun ama Mbappe icin katilmiyorum. PSG garip bir kadrosu olan takim. Ayni anda benzer tipte iki cok onemli oyuncu oynuyor/oynamak zorunda bu da takin oyunu biraz yoruyor zaten genelde sonlara dogru dusuyorlar. Foden icin ise bence henuz erken. Son vurus sorunu cok bariz ortada.
Oynadıkları takımların ve taktiksel rollerinin de etkisi var. Mbappe özel yetenek olsa da bir takımın liderliğini üstlenebilir gibi gelmiyor bana ve onu ön plana çıkartmak için özel çaba harcanıyor gibi geliyor hep.
Foden ise Pep gibi katı disiplinli bir hocayla bazen sol bazen sağ forvet bazen ise direkt sahte 9 gibi oynatılıyor, bildiğim kadarıyla alt yapısı 8-10 Foden'ın. Daha serbest olsa farklı işler gösterebilir.
Bir de bitiriciliği bu kadar kötü değil normalde, bugün ekstra kötüydü.
Yine de bana kalsa üçünü de Neymar'a değişmem oyun zevki açısından.