ŞL 20/21 YF M:1 | PSG 1-2 Manchester City | MS | 28 Nisan | beIN Sports Haber

1619642713851.webp

@Onur Bakır

ulan foden hep kaleci üstüne hep kaleci üstüne

Neymar bir de ota boka ağlamasa daha iyi olacak tabii

Bu karı kılıklı halleri yüzünden ne Messi ne de Ronaldo olamadı.

Haalandla Mbappe şu an için olduklarından büyük, Foden ise olduğundan düşük gösteriliyor.

Haaland icin dogrusun ama Mbappe icin katilmiyorum. PSG garip bir kadrosu olan takim. Ayni anda benzer tipte iki cok onemli oyuncu oynuyor/oynamak zorunda bu da takin oyunu biraz yoruyor zaten genelde sonlara dogru dusuyorlar. Foden icin ise bence henuz erken. Son vurus sorunu cok bariz ortada.

De bruyne tek basina bir takim. Herifte her sey var. Dünyanin en komple orta saha oyuncusu.

Haaland icin dogrusun ama Mbappe icin katilmiyorum. PSG garip bir kadrosu olan takim. Ayni anda benzer tipte iki cok onemli oyuncu oynuyor/oynamak zorunda bu da takin oyunu biraz yoruyor zaten genelde sonlara dogru dusuyorlar. Foden icin ise bence henuz erken. Son vurus sorunu cok bariz ortada.

Oynadıkları takımların ve taktiksel rollerinin de etkisi var. Mbappe özel yetenek olsa da bir takımın liderliğini üstlenebilir gibi gelmiyor bana ve onu ön plana çıkartmak için özel çaba harcanıyor gibi geliyor hep.

Foden ise Pep gibi katı disiplinli bir hocayla bazen sol bazen sağ forvet bazen ise direkt sahte 9 gibi oynatılıyor, bildiğim kadarıyla alt yapısı 8-10 Foden'ın. Daha serbest olsa farklı işler gösterebilir.

Bir de bitiriciliği bu kadar kötü değil normalde, bugün ekstra kötüydü.

Yine de bana kalsa üçünü de Neymar'a değişmem oyun zevki açısından.

güzel futbol izlettikleri için iki takıma da thanks
hasret kalmışız

Oynadıkları takımların ve taktiksel rollerinin de etkisi var. Mbappe özel yetenek olsa da bir takımın liderliğini üstlenebilir gibi gelmiyor bana ve onu ön plana çıkartmak için özel çaba harcanıyor gibi geliyor hep.

Foden ise Pep gibi katı disiplinli bir hocayla bazen sol bazen sağ forvet bazen ise direkt sahte 9 gibi oynatılıyor, bildiğim kadarıyla alt yapısı 8-10 Foden'ın. Daha serbest olsa farklı işler gösterebilir.

Bir de bitiriciliği bu kadar kötü değil normalde, bugün ekstra kötüydü.

Yine de bana kalsa üçünü de Neymar'a değişmem oyun zevki açısından.

Iste Neymar ve Mbappe, ayni anda sahada olunca PSG'nin enerjisi ve oyun gucu genel olarak 70 ve sonrasi inanilmaz dusuyor. Mbappe mesela Fransa milli takiminda cok daha iyi isler yaparken, PSG'de bu tip ust duzey maclarda cok daha limitli bir oyun katkisi veriyor bana gore ama bence yine de bugun City'i en cok yoran ikinci isimdi, ilk sirada DiMaria derim.

Foden konusunda bu izledigim 3.maci sanirim bana denk geldi ama topla bulusuyor, tempolu ve enerjisi yuksek bir oyuncu ancak yine cok kacirdi. Dedigim gibi bana denk gelmis olabilir ama 3 mac belirleyicidir diye dusunuyorum. Yine de farkli gozle izleyecegim bir sonraki macinda.

Geri
Üst Alt