- 2 Temmuz 2011
- 132.525
- 55.510
- 5.338
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu laurent robertı 2006 da getirdilerdi bize @Hayri Cund geri gitti sonra sakattı di mi,taraftar tepkisi vardıgalatasaray: claudio taffarel, bülent korkmaz, fatih akyel, hakan ünsal, emre belözoğlu (dk. 34 ümit davala), okan buruk, suat kaya (dk. 80 faruk atalay), hasan şaş, capone, ergün penbe, jardel
teknik direktör: mircea lucescu
paris s.g.: lionel letizi, eric rabesandratana, talal el karkouri, sylvain distin (dk. 85 jimmy algerino), pierre ducrocq, luccin, edouard cisse, ıgor yanovskiy, stephane dalmat (dk. 71 nicolas anelka), laurent robert, laurent leroy (dk. 76 christian)
bu laurent robertı 2006 da getirdilerdi bize @Hayri Cund geri gitti sonra sakattı di mi,taraftar tepkisi vardı
elektirkler kesikti,radyodan dinledik abimle.2-0 falan yenilmiştik galiba.hatirlamiom kolpa olabilir
icerdeki macta bu it psgden intikam alinmali bizimkilere dalmislardi bu macin rovansinda it herifler.
bulamadım konusunu baby :/Sergen sana kac kere dedim.Zaten acmis oldugun nostalji konularini bir daha acma diye
Sergen sana kac kere dedim.Zaten acmis oldugun nostalji konularini bir daha acma diye
uzun zamandır da nostalji konu açmıyom.dedi ama hangi ara dedi acaba?olsun,demesini bile özlemişim.muhattap olması ile güzel benlen
bulamadım konusunu baby :/
yok.bu konuyu acmadan önce 2001 galatasaray -psg gs cimbom forum yazdım google amcaya ama göstermediBen bulup birlestirdim.Ondan olabilir mi?
yok.bu konuyu acmadan önce 2001 galatasaray -psg gs cimbom forum yazdım google amcaya ama göstermedi