ŞL 2003/04 B:3 | Galatasaray 2-0 Juventus | 02.12.2003

Yani biraz irkci sanki, yorumlarinin kalitesiyle karsilastirilinca tatsiz kaciyor

Yoksa tabii ki dersin ve tabii ki cok daha kotu seyler diyenler var, sadece denk gelmisken soyleyeyim dedim

Bu arada Tudor'un Juve'yle 200'e yakin maci olmasi lazim, ben oyle biliyorum

Irkcilikla alakasi yok. Hirvat hiyari aliterasyon oluyor diye gözüme hos gelmisti Österunds maclari sonrasi öyle de dilime dolandi sinirlendim mi söylüyorum.

Gördün mü raporla o zaman ne yapayim.

Ademi ilkkez gscde kelle isterken goruyorum

Kelle istemiyorum...

32074.jpg

---------------

Sadece nazikce davranisinin dogru olmadigini belirterek uyariyorum.

Nasil irkcilik olmuyor ? Adama kimligi üzerinden bir hakaret bu. etik degil.

Hiyar desem sorun olmayacak, hirvat hiyari dedim diye mi sorun oluyor. Amma abarttiniz yahu.

Hirvat oldugu icin kötü niyetle bunu öne sürerek yazmiyorum. Irkcilik yapacak son kisilerden biriyim. Sacma bir tartisma.

Hiyar desem sorun olmayacak, hirvat hiyari dedim diye mi sorun oluyor. Amma abarttiniz yahu.

Hirvat oldugu icin kötü niyetle bunu öne sürerek yazmiyorum. Irkcilik yapacak son kisilerden biriyim. Sacma bir tartisma.

Burada yazman sorun degil, burada yabanci yok. Ne demek istedigin degil, ne söyledigin önemli. Toplum icinde bu tarz bir laf, sana ömür boyu irkci damgasi yapistirir.

Yok yav Juventus efsanesi değil miydi bu adam?

Yani burada bize bunu yutturmaya çalışan arkadaşlar vardı.

sent via GSC
Can sen de hazırsın patlamaya yalnız. :asd2:

"Efsane" fazla tabi ama öyle ya da böyle uzun seneler boyunca hem de Juve'nin çok iyi kadrosunun olduğu dönemlerde takımda kalabilmiş. İtalyan falan olsa "evlatçılık" denebilir belki de, öyle bişey de yok. Bikaç gün önce meraktan bakmıştım ben de. Bi ara yılın Hırvat oyuncusu seçilmiş. Önemli katkılarda bulunmuş Juve'ye. Aslında baya iyiymiş ama sakatlıklar (özellikle 2004'teki) peşini bırakmamış.

Geri
Üst Alt