Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.565
- 4.990
- 1.298
Ardanı da al defol git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eksik ve yanlış bilgiye sahipsin.Önce teknik adam bul takımın içinde bir sistem sağla sonra gel musleraya laf et. Adam sakatlandı ilk yarı küme düşecekti takım. Muslera geldi seni 2ye soktu hala burda cahil cüheyla konuşuyorsun
bu bidonu kimse almaz 2024'e kadar sözleşme yaptılar bi de, çıldırmalıkMuslera yollanıp irfancan alınmalı demiştim. Hem yabancı sınırı açısından iyi olurdu hem de musleradan daha iyi kaleci kazanırdık
İçimizden geçerler neden çünkü yediğimiz gollere bi bakST jonstone nasıl bir takım eleyebilirmiyiz
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim öyle bir düzen kurdu ki şu anda, isterse seni stada seyirci olarak bile sokmaz. Tek cümlesine bakar.
+ hoca da terimAlpaslan Göztepe
Aytaç Kasımpaşa
Yunus ADS
Sekidika Konya
Bu adamlarla CL maçına çıktık.
Sasirtici birsey degilkiOyunu geç zaten de fizik olarak nasıl bu kadar fark olabiliyor Avrupa takımlarıyla bizim takımlarımız arasında aklım almıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben burak elması desteklediğim için bin pişmanım ama terimi istemiyordum o yuzden Terim konusunda içim rahat. Terimcileride beklerim piyasayaFatih Terim ve burak elmasi savunanlardan yeni salvolar bekliyorum.
Utanan birileri olur insallah.