⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Yürüyen bi takim vardi sahada.Dahasi macta akli olmayan,abuk subuk hata yapan futbolcular vardi.Muslera hazir degilse oynatma kardesim

Bu koltuk sevdası çok başka bişey arkadaş. Sanırım o koltuklarda oturmadığımız için anlayamıyoruz. Şahsen ben f.t olsam bu kadar param, şöhretim varken bu geceden sonra şerefli bir şekilde istifa eder, bir daha da tv'den dahi maç izlemem.
Ben şuan taraftar olmaktan utanıyorum, sen bir de çıkıp röportaj vereceksin hee? Vayy arkadaş ne para sevdalısıymışsınız yaaa

haha rezillik resmen. ama bunun olacağı seçim olduğu gün belliydi. terim ile devam edecem diyen başkan seçildiği an 3 senemiz çöpe gitmişti. o gün terim'i burada da twitter'da da yüceltenler vardı. buyrun görün.

4 senedir bu takım bir bok oynamıyor. bunun kadro kalitesi ile alakası yok. bizim hiç bir sistemimiz yok. topu alan adam yakınında oyun kuracağı takım arkadaşı bulamıyor. tamamen sistemsiz başı kesik tavuk gibi oynuyoruz. bu kadar çok bireysel hata olmasının ana sebebi de bu. avrupa'da hiç bir takım kolay kolay 5 gol yemiyor. çünkü kadro kaliteleri sıkıntılı olsa dahi oynadıkları bir sistem var. biz ise her sene birilerinde fark yeyip dönüyoruz. yazık günah. milyonları alıyor. kulübede benim evde oturduğum gibi oturuyor. antremanlarda da bir bok yaptırmıyor. bu çok net. çünkü bu takımın 5 senedir belli bir sisteme dayalı oyun oynadığını görmedim ben.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim ile falan olmaz artık. Geçen sezon da umarım bırakır dedim ama seçimlerin zamanında yapılmaması nedeniyle devama da olur belki düzelir dedim. Lakin yok arkadaş 3'lü çalıştırmadan 3'lü çıkarmış, ne oynadığımız hala belli değil. Umarım transfer falan yapmayız ilk önce hoca değişikliği şart transferle düzelecek bir şey değil çünkü bu.'

Geri
Üst Alt